Huzurevi’nde neler oluyor?

GÜNDEM 15.10.2018 - 17:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1915+ kez okundu.
 

Huzurevi’nde neler oluyor?

  Adana Huzurevi, bazı iddialarla gündeme geldi. İddialara göre, yemek hizmeti veren şirketin aracı geriye doğru manevra yaparken bir yaşlıya çarptı. Yaralanan yaşlı kişiye ise bazı görevliler, “Aracın çarptığını söylemeyeceksin. Düştüm diyeceksin” diye baskı kurdu. İddialar sadece bununla sınırlı değil.  FİYAT FARKI  Küçük evlerin yarısı boşaltılmış. Alzheimer hastaları için yapılan bina ise üç yıldır adeta kendi haline terk edilmiş. Bahçedeki küçük hayvanat bahçesi kaldırılmış. Aynı evde yaşayan iki yaşlıdan biri 1200 lira ücret öderken,  diğeri 600 lira ödeme yapıyor. Fiyatlar artırılmış, yaşlılar ise yönetimden memnun değil.

 

Adana Huzurevi, bazı iddialarla gündeme geldi. İddialara göre, yemek hizmeti veren şirketin aracı geriye doğru manevra yaparken bir yaşlıya çarptı. Yaralanan yaşlı kişiye ise bazı görevliler, “Aracın çarptığını söylemeyeceksin. Düştüm diyeceksin” diye baskı kurdu. İddialar sadece bununla sınırlı değil. 
FİYAT FARKI 
Küçük evlerin yarısı boşaltılmış. Alzheimer hastaları için yapılan bina ise üç yıldır adeta kendi haline terk edilmiş. Bahçedeki küçük hayvanat bahçesi kaldırılmış. Aynı evde yaşayan iki yaşlıdan biri 1200 lira ücret öderken,  diğeri 600 lira ödeme yapıyor. Fiyatlar artırılmış, yaşlılar ise yönetimden memnun değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.