Tehlikeli kazı!

GÜNDEM 22.10.2018 - 17:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1261+ kez okundu.
 

Tehlikeli kazı!

  Seyhan Oteli’nin yanında yapımı devam eden otel inşaatına elektrik çekmek için okul kapısının ve öğrenci servis araçlarının bekleme noktalarını kazdılar. ÖĞRENCİLER İÇİN RİSK! Meryem Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu’nun öğrenci giriş kapısı önünde öğrenciler için risk oluşturacak şekilde kazı yapılması tepkilere neden oldu. Okul kapısından itibaren yaklaşık 200 metre devam eden kazının bir apartmanın özel mülkiyet alanına kadar devam etmesi ise kafalarda soru işaretlerine neden oldu. NEDEN APARTMAN BAHÇESİNDEN BAĞLATMAYA ÇALIŞIYORLAR? Reşatbey mahallesindeki Arat apartmanının özel mülkiyet alanı olan trafosundan elektrik bağlatmak için apartman yönetiminden alınan bir izin de yok. Apartman sakinleri, hem öğrenciler için tehlike oluşturan hem de izin alınmadan yapılan kazıya tepki gösteriyor. Peki, cadde üzerindeki bir otele neden apartman bahçesindeki trafodan elektrik bağlatılmak isteniyor.KIRIP DÖKTÜLER Arat apartmanı yönetiminin avukatı Metin Dalkıran, yıllar önce apartman bahçesine trafo konulduğunu, tapuda ise trafo görülmediğini belirterek, “Bizler, trafonun kaldırılması için TEDAŞ’a defalarca başvuruda bulunduk ama bırakın kaldırmayı şimdi yeni yapılmakta olan otel için apartman yönetiminden izin almadan girip kırıp döktüler, bahçeyi mahvettiler” dedi. GÖREVİ KÖTÜYE KULLANLANMA VE MALA ZARAR VERME VAR Özel mülkiyete izinsiz girilemeyeceğini belirten Dalkıran, savcılığa şikayette bulunacaklarını söyledi. Av. Dalkıran, “Burada usulsüzlük var, mala zarar verme ve görevi kötüye kullanma var. Orada okul var, otel için yol açıldı. Oraya sadece okul servis araçları geliyordu. Haritada yol görünmüyor. Öğrenciler için de risk oluşturan bir durum var” diye konuştu.

 

Seyhan Oteli’nin yanında yapımı devam eden otel inşaatına elektrik çekmek için okul kapısının ve öğrenci servis araçlarının bekleme noktalarını kazdılar.

ÖĞRENCİLER İÇİN RİSK!

Meryem Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu’nun öğrenci giriş kapısı önünde öğrenciler için risk oluşturacak şekilde kazı yapılması tepkilere neden oldu. Okul kapısından itibaren yaklaşık 200 metre devam eden kazının bir apartmanın özel mülkiyet alanına kadar devam etmesi ise kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

NEDEN APARTMAN BAHÇESİNDEN

BAĞLATMAYA ÇALIŞIYORLAR?

Reşatbey mahallesindeki Arat apartmanının özel mülkiyet alanı olan trafosundan elektrik bağlatmak için apartman yönetiminden alınan bir izin de yok. Apartman sakinleri, hem öğrenciler için tehlike oluşturan hem de izin alınmadan yapılan kazıya tepki gösteriyor. Peki, cadde üzerindeki bir otele neden apartman bahçesindeki trafodan elektrik bağlatılmak isteniyor.KIRIP DÖKTÜLER

Arat apartmanı yönetiminin avukatı Metin Dalkıran, yıllar önce apartman bahçesine trafo konulduğunu, tapuda ise trafo görülmediğini belirterek, “Bizler, trafonun kaldırılması için TEDAŞ’a defalarca başvuruda bulunduk ama bırakın kaldırmayı şimdi yeni yapılmakta olan otel için apartman yönetiminden izin almadan girip kırıp döktüler, bahçeyi mahvettiler” dedi.

GÖREVİ KÖTÜYE KULLANLANMA

VE MALA ZARAR VERME VAR

Özel mülkiyete izinsiz girilemeyeceğini belirten Dalkıran, savcılığa şikayette bulunacaklarını söyledi. Av. Dalkıran, “Burada usulsüzlük var, mala zarar verme ve görevi kötüye kullanma var. Orada okul var, otel için yol açıldı. Oraya sadece okul servis araçları geliyordu. Haritada yol görünmüyor. Öğrenciler için de risk oluşturan bir durum var” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.