“Kutlu olsun!”

GÜNDEM 28.10.2018 - 17:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1155+ kez okundu.
 

“Kutlu olsun!”

  İYİ Parti Adana Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi M.Metanet Çulhaoğlu Cumhuriyet’in kuruluşu ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı neeniyle bir mesaj yayınladı.  Çulhaoğlu’nun mesajı şöyle: “Bağımsız yaşama arzusuyla elde edilen bu büyük zaferi sürekli hale getirmek isteyen ve hedefi en baştan tam bağımsızlık ve de muasır medeniyetler seviyesine uluşma olarak belirleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu hedeflere ancak ve ancak cumhuriyet ve demokrasi ile ulaşılabileceğini görmüştür. Cumhuriyetimizi, tıpkı kuruluşundaki temel mantıkta olduğu gibi, tam bağımsız, güçlü ve demokrasi içinde yaşayan, bir dünya devleti olarak sürekli kılmak, cumhuriyete doğru giden yolu çok iyi bilmek, anlamak, kavramak ve her zaman hatırlarımızda canlı tutmak zorundayız. Çünkü, bu süreç yüce devletimizin bekası ve ulusumuzun geleceği, huzur ve refahı açısından çok önemli bir kılavuzdur. Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde ve önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve eşsiz emekleriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin , tüm varlık ve değerleriyle sonsuza dek yaşatılması, çocuktan kadına, yaşlıdan gence herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğu olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük günün 95. yıl dönümünde, bütün milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, vatanı uğruna seve seve canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum.”

 

İYİ Parti Adana Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi M.Metanet Çulhaoğlu Cumhuriyet’in kuruluşu ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı neeniyle bir mesaj yayınladı. 
Çulhaoğlu’nun mesajı şöyle:
“Bağımsız yaşama arzusuyla elde edilen bu büyük zaferi sürekli hale getirmek isteyen ve hedefi en baştan tam bağımsızlık ve de muasır medeniyetler seviyesine uluşma olarak belirleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu hedeflere ancak ve ancak cumhuriyet ve demokrasi ile ulaşılabileceğini görmüştür. Cumhuriyetimizi, tıpkı kuruluşundaki temel mantıkta olduğu gibi, tam bağımsız, güçlü ve demokrasi içinde yaşayan, bir dünya devleti olarak sürekli kılmak, cumhuriyete doğru giden yolu çok iyi bilmek, anlamak, kavramak ve her zaman hatırlarımızda canlı tutmak zorundayız. Çünkü, bu süreç yüce devletimizin bekası ve ulusumuzun geleceği, huzur ve refahı açısından çok önemli bir kılavuzdur. Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde ve önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve eşsiz emekleriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin , tüm varlık ve değerleriyle sonsuza dek yaşatılması, çocuktan kadına, yaşlıdan gence herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğu olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük günün 95. yıl dönümünde, bütün milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, vatanı uğruna seve seve canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.