RÖNESANS İŞLETME HİZMETLERİDÜNYA KALİTE GÜNÜNÜ KUTLADI

GÜNDEM 21.11.2018 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2106+ kez okundu.
 

RÖNESANS İŞLETME HİZMETLERİDÜNYA KALİTE GÜNÜNÜ KUTLADI

 Şehir hastaneciliğinde sunduğu hizmetlerin verimliliğini ve kalitesini önemli ölçüde artıran, gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde daha etkin süreç, sistem ve sonuçlar geliştirmek için çalışmalarına devam eden Rönesans İşletme Hizmetleri, “Dünya Kalite Günü”nü kutladı.   Kalitenin bütünsel ve kapsayıcı olma özelliğinin farkındalığını artırmak amacıyla organize edilen kutlamalar, Ankara Merkez Ofisi ile Yozgat, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanelerinin kalite birimleri ve işletme çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.    Rönesans İşletme Hizmetleri, “mükemmellik ve kalite kavramlarının sadece iş yaşamında değil yaşamın her alanında uygulanabilmesinin farkındalığına katkı sağlamak” amacıyla, yenilikçi yaklaşımlar ve uzman konuklarıyla 13-14 Kasım’da İstanbul’da, ‘Sürdürülebilir Ortak Gelecek’ temasıyla 27.’si gerçekleştirilen Kalite Kongresi’ne de katılım sağlamıştı.   Dünya Kalite Günü Hakkında Yeniliklerin, büyümenin ve sürdürülebilirliğin geliştirilmesini güçlendirmek; uluslararası kuruluşların kalite performansının önemine dair farkındalık yaratmak için, Birleşmiş Milletler tarafından 1990 yılında alınan kararla, her yıl Kasım ayının ikinci perşembe günü  “Dünya Kalite Günü” olarak kutlanıyor.  

 Şehir hastaneciliğinde sunduğu hizmetlerin verimliliğini ve kalitesini önemli ölçüde artıran, gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde daha etkin süreç, sistem ve sonuçlar geliştirmek için çalışmalarına devam eden Rönesans İşletme Hizmetleri, “Dünya Kalite Günü”nü kutladı.

 

Kalitenin bütünsel ve kapsayıcı olma özelliğinin farkındalığını artırmak amacıyla organize edilen kutlamalar, Ankara Merkez Ofisi ile Yozgat, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanelerinin kalite birimleri ve işletme çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

Rönesans İşletme Hizmetleri, “mükemmellik ve kalite kavramlarının sadece iş yaşamında değil yaşamın her alanında uygulanabilmesinin farkındalığına katkı sağlamak” amacıyla, yenilikçi yaklaşımlar ve uzman konuklarıyla 13-14 Kasım’da İstanbul’da, ‘Sürdürülebilir Ortak Gelecek’ temasıyla 27.’si gerçekleştirilen Kalite Kongresi’ne de katılım sağlamıştı.

 

Dünya Kalite Günü Hakkında

Yeniliklerin, büyümenin ve sürdürülebilirliğin geliştirilmesini güçlendirmek; uluslararası kuruluşların kalite performansının önemine dair farkındalık yaratmak için, Birleşmiş Milletler tarafından 1990 yılında alınan kararla, her yıl Kasım ayının ikinci perşembe günü  “Dünya Kalite Günü” olarak kutlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.