ASKİ'den Tufanbeyli Ortaköy Mahallesi'ne İçme Suyu Hattı

GÜNDEM 22.11.2018 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1897+ kez okundu.
 

ASKİ'den Tufanbeyli Ortaköy Mahallesi'ne İçme Suyu Hattı

      Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, sorunsuz bir Adana inşa etmek için gece gündüz demeden çalışıp proje üretiyor. Hayati önem taşıyan ve can suyu niteliğindeki yatırımlar ASKİ ile hayat bulurken bölge halkının sorunlarına da anında çözüm üretiliyor.   Tufanbeyli ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi için harekete geçen ASKİ, 7 kilometrelik içme suyu hat yenileme çalışmasında sona gelindi. Yaklaşık 1 ay önce çalışmaya başlayan ekipler, 1 hafta içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. Projede 63, 75, 90 ve 110 mm çaplarında sağlıklı ve dayanıklı içme suyu boruları kullanan ASKİ, vatandaşların daha temiz ve daha sağlıklı su içmesini sağlıyor.   ''ALLAH, HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN RAZI OLSUN''   Mahallelerine yapılan yatırımlardan duydukları memnuniyeti dile getiren Tufanbeyli Ortaköy Mahallesi Muhtarı Yakup Işık, ''Sadece bu projeyle ilgili değil, 2014 yılından bu yana yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hüseyin Sözlü Başkanımdan Allah razı olsun. Onun sayesinde mahalle sakinlerimiz daha sağlıklı ve temiz su içebilecek.” dedi.    

 

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, sorunsuz bir Adana inşa etmek için gece gündüz demeden çalışıp proje üretiyor. Hayati önem taşıyan ve can suyu niteliğindeki yatırımlar ASKİ ile hayat bulurken bölge halkının sorunlarına da anında çözüm üretiliyor.

 

Tufanbeyli ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi için harekete geçen ASKİ, 7 kilometrelik içme suyu hat yenileme çalışmasında sona gelindi. Yaklaşık 1 ay önce çalışmaya başlayan ekipler, 1 hafta içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. Projede 63, 75, 90 ve 110 mm çaplarında sağlıklı ve dayanıklı içme suyu boruları kullanan ASKİ, vatandaşların daha temiz ve daha sağlıklı su içmesini sağlıyor.

 

''ALLAH, HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN RAZI OLSUN''

 

Mahallelerine yapılan yatırımlardan duydukları memnuniyeti dile getiren Tufanbeyli Ortaköy Mahallesi Muhtarı Yakup Işık, ''Sadece bu projeyle ilgili değil, 2014 yılından bu yana yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hüseyin Sözlü Başkanımdan Allah razı olsun. Onun sayesinde mahalle sakinlerimiz daha sağlıklı ve temiz su içebilecek.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.