Mehmet Kutlu, Sümer’de muhtarlık için sahaya indi

GÜNDEM 25.11.2018 - 17:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3810+ kez okundu.
 

Mehmet Kutlu, Sümer’de muhtarlık için sahaya indi

  Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Sümer mahallesi eski muhtarı Mehmet Kutlu, bir kez daha aynı görev için sahaya indi.  CANLI, BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU Seçim startını veren Kutlu, mahalle sakinlerine verdiği kahvaltıda yeniden aday olduğunu açıkladı. Kutlu’nun kahvaltılı toplantısına Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı da katıldı. Başkan Canlı, Mehmet Kutlu’ya başarı dileğinde bulundu.  HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK Sümer mahallesi için nasıl bir hizmet üreteceklerini anlatan, neler yapmaları gerektiği konusunda mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunup yol haritasını belirleyen Mehmet Kutlu, “Biz, Sümer mahallesine hizmet etmek için yola çıktık” dedi.  KİMSESİZLERE VE YOKSULLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ Özellikle yoksul ve ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerinin yanında olacaklarını belirten Kutlu, şöyle devam etti: “Yoksul, kimsesiz ve engelli mahalle sakinlerimiz ile valilik, kaymakamlık, hayır kurumları ve belediyeler arasında köprü görevi üstleneceğiz. Mahalledeki öğrencilerimize burs imkanı sağlanması için vakıf, dernek, hayırsever kurum ve kuruluşlarla devletin ilgili birimleriyle sürekli irtibat halinde olacağız. İhtiyaç sahiplerine giyim, gıda yardımları verilmesi, yine öğrencilere kırtasiye yardımı yapılması için sürekli olarak sivil toplum kuruluşlarıyla, belediyelerle, ilgili kurum ve kuruluşlarla diyalog halinde olacağız. Mahalledeki bozuk yol, su baskınları olan bölgeler ve sorun olan neresi varsa anında müdahale edeceğiz. Sorunun acilen çözülmesi için belediye ile kesintisiz bir irtibat içinde olacağız.” Sümer mahallesi muhtar adayı Mehmet Kutlu, şehit ve  gazi aileleri ile  tüm yaşlı ve engelli vatandaşlar için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Sümer mahallesi eski muhtarı Mehmet Kutlu, bir kez daha aynı görev için sahaya indi. 
CANLI, BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU
Seçim startını veren Kutlu, mahalle sakinlerine verdiği kahvaltıda yeniden aday olduğunu açıkladı. Kutlu’nun kahvaltılı toplantısına Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı da katıldı. Başkan Canlı, Mehmet Kutlu’ya başarı dileğinde bulundu. 
HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Sümer mahallesi için nasıl bir hizmet üreteceklerini anlatan, neler yapmaları gerektiği konusunda mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunup yol haritasını belirleyen Mehmet Kutlu, “Biz, Sümer mahallesine hizmet etmek için yola çıktık” dedi. 
KİMSESİZLERE VE YOKSULLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Özellikle yoksul ve ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerinin yanında olacaklarını belirten Kutlu, şöyle devam etti: “Yoksul, kimsesiz ve engelli mahalle sakinlerimiz ile valilik, kaymakamlık, hayır kurumları ve belediyeler arasında köprü görevi üstleneceğiz. Mahalledeki öğrencilerimize burs imkanı sağlanması için vakıf, dernek, hayırsever kurum ve kuruluşlarla devletin ilgili birimleriyle sürekli irtibat halinde olacağız. İhtiyaç sahiplerine giyim, gıda yardımları verilmesi, yine öğrencilere kırtasiye yardımı yapılması için sürekli olarak sivil toplum kuruluşlarıyla, belediyelerle, ilgili kurum ve kuruluşlarla diyalog halinde olacağız. Mahalledeki bozuk yol, su baskınları olan bölgeler ve sorun olan neresi varsa anında müdahale edeceğiz. Sorunun acilen çözülmesi için belediye ile kesintisiz bir irtibat içinde olacağız.”
Sümer mahallesi muhtar adayı Mehmet Kutlu, şehit ve  gazi aileleri ile  tüm yaşlı ve engelli vatandaşlar için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.