Kozan Hacıbeyli'ye içme suyu yatırımı

GÜNDEM 27.11.2018 - 14:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1771+ kez okundu.
 

Kozan Hacıbeyli'ye içme suyu yatırımı

6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası ile tüm ilçe ve mahallelerin içme suyu ve altyapı konularındaki hizmet sorumluluğunu üstlenen Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, Kozan İlçesi Hacıbeyli Mahallesi'nde içme suyu hatlarını yeniliyor.
  Adana'nın tüm ilçe ve mahallelerindeki sorunlara anında çözüm üreten Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), her yere kaliteli hizmet ulaştırmak için çalışıyor. Vatandaşların içme suyu ve altyapı konusunda sıkıntı yaşamaması için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve sürekli yeni projeler üreten ASKİ, Kozan ilçesinde gerçekleştirilen yatırımlarına yenisini ekledi. Kozan Hacıbeyli Mahallesi'nde yaşanan içme suyu problemini tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçen ASKİ, mahallenin içme suyu hattını komple yeniliyor. 1800 metre uzunluğundaki ana şebeke hattını ve yaklaşık 13 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattının yenileme işini sürdüren ekipler çalışma kapsamında 63,75,ve 110 mm çaplarında boruların döşemesini gerçekleştiriyor. ASBESTLİ BORULAR DEĞİŞTİRİLİYOR Hacıbeyli Mahallesi'nde daha önceden döşenen ve insan sağlığını tehdit eden asbestli borular kaldırılıyor; onların yerine daha sağlıklı ve dayanıklı olan HDPE borular kullanılıyor. Aynı zamanda mahallede mevcut olan ayaklı deponun yenileme işlemi de ASKİ ekipleri tarafından titizlikle yapılıyor.  HACIBEYLİ MAHALLESİ SAKİNLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımlardan dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar, ''Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye teşekkür ederiz. Yollarımız yapılıyor; su sorunumuz çözülüyor. Başkanımızın sayesinde hizmet görüyoruz.'' dedi.    
6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası ile tüm ilçe ve mahallelerin içme suyu ve altyapı konularındaki hizmet sorumluluğunu üstlenen Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, Kozan İlçesi Hacıbeyli Mahallesi'nde içme suyu hatlarını yeniliyor.

 

Adana'nın tüm ilçe ve mahallelerindeki sorunlara anında çözüm üreten Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), her yere kaliteli hizmet ulaştırmak için çalışıyor. Vatandaşların içme suyu ve altyapı konusunda sıkıntı yaşamaması için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve sürekli yeni projeler üreten ASKİ, Kozan ilçesinde gerçekleştirilen yatırımlarına yenisini ekledi.

Kozan Hacıbeyli Mahallesi'nde yaşanan içme suyu problemini tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçen ASKİ, mahallenin içme suyu hattını komple yeniliyor. 1800 metre uzunluğundaki ana şebeke hattını ve yaklaşık 13 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattının yenileme işini sürdüren ekipler çalışma kapsamında 63,75,ve 110 mm çaplarında boruların döşemesini gerçekleştiriyor.

ASBESTLİ BORULAR DEĞİŞTİRİLİYOR

Hacıbeyli Mahallesi'nde daha önceden döşenen ve insan sağlığını tehdit eden asbestli borular kaldırılıyor; onların yerine daha sağlıklı ve dayanıklı olan HDPE borular kullanılıyor. Aynı zamanda mahallede mevcut olan ayaklı deponun yenileme işlemi de ASKİ ekipleri tarafından titizlikle yapılıyor. 

HACIBEYLİ MAHALLESİ SAKİNLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımlardan dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar, ''Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye teşekkür ederiz. Yollarımız yapılıyor; su sorunumuz çözülüyor. Başkanımızın sayesinde hizmet görüyoruz.'' dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.