ÇUKUROVA’DA HİÇBİRŞEY YAPMADILAR

GÜNDEM 27.11.2018 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 947+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA’DA HİÇBİRŞEY YAPMADILAR

MHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ali Uğur Akbaş:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, İşadamı Ali Uğur Akbaş, “10 yılda Çukurova’da hiçbir şey yapılmadı, şehircilik anlamında bir arpa boyu bile yol almadılar” dedi.   GÖL ÜZERİNDEN BALCALI’YA TELEFERİK  Akbaş, gazetemize ziyaret ederek, Kurucumuz Hakan Denizli ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız’la görüştü. Akbaş, bazı projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Adnan Menderes Bulvarı’ndan üniversitenin bulunduğu yere göl üzerinden teleferik hattı yaptırmayı planladığını kaydeden Akbaş, yap-işlet-devret modeliyle bunu hayata geçirmenin mümkün olduğunu söyledi.  ÇOCUKLAR İÇİN KREŞLER GELİYOR  İşadamı Ali Uğur Akbaş, Kabasakal civarında 200 dönümlük bir alana çok katlı olmayan içerisinde huzurevinden kadın sığınma evine, aşevinden kreşe kadar birçok donatının olduğunu tesis kurmak istediğini vurguladı. Kadının sosyal hayata katılarak, ev ekonomisine destek olması için çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabileceği kreşler yapacaklarına vurgu yapan başarılı iş adamı Akbaş, “Herkes kadınlar çalışmalı diyor ancak onların çocuklarını nerelere bırakabileceklerini düşünmüyor. Başkanlık koltuğuna oturduğum an, anne-babaların gözlerinin arkada kalmayacağı kreşleri hayata geçireceğim, bir-iki değil onlarca kreş yaptıracağım” dedi.  SİMGE ÜRÜNLER İÇİN PAZAR BULACAĞIM  Akbaş, Çukurova ilçesinde tarım yapan büyük bir kesim de olduğunu belirterek, üretici pazarları kurarak köylünün ürünlerini değerlendirmesine imkân sağlamak istediğini anlattı. Akbaş, “Yörenin simge ürünleriyle ilgili festivaller gerçekleştirerek yeni pazarlar bulacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Çukurova’nın çağdaş, modern halka hizmet eden bir belediye olması için gece-gündüz çalışacağını bildirdi.  EĞLENCE MEKÂNLARINA ÇEKİ-DÜZEN  Çukurova ilçesinin Adana’daki eğlence mekânlarının yeni gözdesi olduğuna dikkat çeken MHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ali Uğur Akbaş, eğlence mekânlarını bina altlarından kurtarmak istediğini bunun için örnekleri İstanbul ve dünyanın değişik ülkelerinde bulunan eğlence caddeleri oluşturmayı planladığına vurgu yaptı. Akbaş, “Eğlence mekânları için daha gözde yerler oluşturup buraları İstanbul’daki Nişantaşı’na veya Bağdat caddesine dönüştüreceğim” dedi.
MHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ali Uğur Akbaş:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, İşadamı Ali Uğur Akbaş, “10 yılda Çukurova’da hiçbir şey yapılmadı, şehircilik anlamında bir arpa boyu bile yol almadılar” dedi.  

GÖL ÜZERİNDEN BALCALI’YA TELEFERİK 
Akbaş, gazetemize ziyaret ederek, Kurucumuz Hakan Denizli ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız’la görüştü. Akbaş, bazı projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Adnan Menderes Bulvarı’ndan üniversitenin bulunduğu yere göl üzerinden teleferik hattı yaptırmayı planladığını kaydeden Akbaş, yap-işlet-devret modeliyle bunu hayata geçirmenin mümkün olduğunu söyledi. 
ÇOCUKLAR İÇİN KREŞLER GELİYOR 
İşadamı Ali Uğur Akbaş, Kabasakal civarında 200 dönümlük bir alana çok katlı olmayan içerisinde huzurevinden kadın sığınma evine, aşevinden kreşe kadar birçok donatının olduğunu tesis kurmak istediğini vurguladı. Kadının sosyal hayata katılarak, ev ekonomisine destek olması için çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabileceği kreşler yapacaklarına vurgu yapan başarılı iş adamı Akbaş, “Herkes kadınlar çalışmalı diyor ancak onların çocuklarını nerelere bırakabileceklerini düşünmüyor. Başkanlık koltuğuna oturduğum an, anne-babaların gözlerinin arkada kalmayacağı kreşleri hayata geçireceğim, bir-iki değil onlarca kreş yaptıracağım” dedi. 
SİMGE ÜRÜNLER İÇİN PAZAR BULACAĞIM 
Akbaş, Çukurova ilçesinde tarım yapan büyük bir kesim de olduğunu belirterek, üretici pazarları kurarak köylünün ürünlerini değerlendirmesine imkân sağlamak istediğini anlattı. Akbaş, “Yörenin simge ürünleriyle ilgili festivaller gerçekleştirerek yeni pazarlar bulacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Çukurova’nın çağdaş, modern halka hizmet eden bir belediye olması için gece-gündüz çalışacağını bildirdi. 
EĞLENCE MEKÂNLARINA ÇEKİ-DÜZEN 
Çukurova ilçesinin Adana’daki eğlence mekânlarının yeni gözdesi olduğuna dikkat çeken MHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ali Uğur Akbaş, eğlence mekânlarını bina altlarından kurtarmak istediğini bunun için örnekleri İstanbul ve dünyanın değişik ülkelerinde bulunan eğlence caddeleri oluşturmayı planladığına vurgu yaptı. Akbaş, “Eğlence mekânları için daha gözde yerler oluşturup buraları İstanbul’daki Nişantaşı’na veya Bağdat caddesine dönüştüreceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.