Öğretmenler Günü kutlamalarında muhteşem konser

GÜNDEM 30.11.2018 - 14:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2234+ kez okundu.
 

Öğretmenler Günü kutlamalarında muhteşem konser

  Adana Öğretmenler Korosu’nun 36. Yıl Konseri, izleyenleri Türk Sanat Müziği’ne doyurdu 1982 ‘de kurulan Adana Öğretmenler Korosu, 36. Yıl Konseri ile Adanalılara adeta Türk Sanat Müziği ziyafeti verdi. Kurulduğundan bu yana müzik öğretmeni Faik Kasapoğlu yönetiminde faaliyet gösteren Adana Öğretmenler Korosu, 36. kuruluş yılında, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda konser verdi. 60 Kişilik koro ve saz heyeti, salonu dolduran Adanalılara, Faik Kasapoğlu yönetiminde unutulmaz bir gece yaşattı. Programda, Nihavent, Rast, Hüzzam ve Kürdi ailesinden şarkılar, koro ve solo eşliğinde seslendirildi. Konser sonunda Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak, Faik Kasapoğlu’na plaket verdi. Mahmut Reyhanioğlu ise öğretmenler adına çiçek sundu.      

 

Adana Öğretmenler Korosu’nun 36. Yıl Konseri, izleyenleri Türk Sanat Müziği’ne doyurdu

1982 ‘de kurulan Adana Öğretmenler Korosu, 36. Yıl Konseri ile Adanalılara adeta Türk Sanat Müziği ziyafeti verdi. Kurulduğundan bu yana müzik öğretmeni Faik Kasapoğlu yönetiminde faaliyet gösteren Adana Öğretmenler Korosu, 36. kuruluş yılında, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda konser verdi.

60 Kişilik koro ve saz heyeti, salonu dolduran Adanalılara, Faik Kasapoğlu yönetiminde unutulmaz bir gece yaşattı.

Programda, Nihavent, Rast, Hüzzam ve Kürdi ailesinden şarkılar, koro ve solo eşliğinde seslendirildi.

Konser sonunda Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak, Faik Kasapoğlu’na plaket verdi. Mahmut Reyhanioğlu ise öğretmenler adına çiçek sundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.