35 ÜLKEDEN 100 KİŞİ GELECEK

GÜNDEM 12.12.2018 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2301+ kez okundu.
 

35 ÜLKEDEN 100 KİŞİ GELECEK

BWI Avrupa Komitesi Toplantısı Adana’da yapılıyor
İnşaat, yapı materyalleri, ağaç işleri, ormancılık ve yardımcı sektörlerinde çalışan 134 ülkeden 12 milyon işçiyi temsil eden İnşaat ve Ağaç İşçileri Enternasyonali’nin (BWI) “Avrupa Komitesi Toplantıları” Adana’da düzenleniyor.  BWI Dünya İcra Kurulu ve Avrupa Komitesi Üyesi de olan Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Ramazan Ağar, merkezi Cenevre’de bulunan ve 1934 yılında kurulan BWI’nin Avrupa Komitesi Toplantılarının 13 Aralık Perşembe ve 14 Aralık Cuma günü Adana Büyük Sürmeli Otel’de düzenleneceğini bildirdi. Toplantıya Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, BWI Genel Başkanı Per-Olof Sjöö, Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Ramazan Ağar, BWI Avrupa Başkanı ve Konferans Başkanı Johan Lindholm ile 35 ülkeden 100’e yakın konuk katılacak.
BWI Avrupa Komitesi Toplantısı Adana’da yapılıyor

İnşaat, yapı materyalleri, ağaç işleri, ormancılık ve yardımcı sektörlerinde çalışan 134 ülkeden 12 milyon işçiyi temsil eden İnşaat ve Ağaç İşçileri Enternasyonali’nin (BWI) “Avrupa Komitesi Toplantıları” Adana’da düzenleniyor. 

BWI Dünya İcra Kurulu ve Avrupa Komitesi Üyesi de olan Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Ramazan Ağar, merkezi Cenevre’de bulunan ve 1934 yılında kurulan BWI’nin Avrupa Komitesi Toplantılarının 13 Aralık Perşembe ve 14 Aralık Cuma günü Adana Büyük Sürmeli Otel’de düzenleneceğini bildirdi. Toplantıya Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, BWI Genel Başkanı Per-Olof Sjöö, Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Ramazan Ağar, BWI Avrupa Başkanı ve Konferans Başkanı Johan Lindholm ile 35 ülkeden 100’e yakın konuk katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.