Karaisalı'da yol çalışmaları devam ediyor

GÜNDEM 18.12.2018 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1383+ kez okundu.
 

Karaisalı'da yol çalışmaları devam ediyor

ADANA–Başkan Aslan, “Milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla ilçemizin sorunlarını çözmek adına var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye başkanlığı tarafından yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezinde geçtiğimiz yaz ayında döşenen doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarından dolayı bozulan yolların onarım çalışmaları Karaisalı Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Yol onarım çalışmalarını inceleyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yaptığı açıklamada, "İlçe merkezinde gerçekleştirilen doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarından dolayı bozulan yoların tadilatını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları adına ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Karaisalı’da yolsuz hiç bir sokak kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla ilçemizin sorunlarını çözmek adına var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

ADANA–Başkan Aslan, “Milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla ilçemizin sorunlarını çözmek adına var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye başkanlığı tarafından yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe merkezinde geçtiğimiz yaz ayında döşenen doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarından dolayı bozulan yolların onarım çalışmaları Karaisalı Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Yol onarım çalışmalarını inceleyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yaptığı açıklamada, "İlçe merkezinde gerçekleştirilen doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarından dolayı bozulan yoların tadilatını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları adına ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Karaisalı’da yolsuz hiç bir sokak kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla ilçemizin sorunlarını çözmek adına var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.