Geleceğin oyuncuları yetişiyor

GÜNDEM 18.12.2018 - 14:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2226+ kez okundu.
 

Geleceğin oyuncuları yetişiyor

  Adana’da, sinema ve dizi filmlerde rol alabilecek yetenekleri keşfetmek amacıyla kurulan Lore Plus Oyunculuk Akademisi, 24 öğrencinin katılımıyla ilk etap eğitimlere başladı. ‘Diksiyon’, ‘Kamera önü’, ‘Temel oyunculuk’ ve ‘Beden dili’ dersleri verilen oyuncu adayları, yönetmenlerle uygulama da yaparak işin mutfağından yetişmiş olacak. YENİ DİZİ FİLM İÇİN ÇEKİMLER MART’TA BAŞLIYOR Faaliyetler hakkında bilgi veren Lore Plus Film Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sincar, şirketin ilk yapımı olan komedi türünde ki Bahtsız Bedri isimli sinema filminin Nisan ayında vizyona gireceğini hatırlatarak, ‘’Bahtsız Bedri şu an kurgu aşamasında. Yeni bir dizi filmi için de alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. ‘Arayış’ adını verdiğimiz dizi filmimizin çekimleri Mart ayında başlayacak’’ dedi. ADANA’DA ÇOK YETENEKLİ OYUNCULAR VAR Oyunculuk Akademisi’nde öğrencilerin 3 ay boyunca sıkı bir eğitimden geçeceğini belirten Sincar, şunları söyledi; ‘’Kurs sonunda sertifikalarını alıp hem kendi yapımlarımızda rol alacaklar, hem de Cast ajansımız üzerinden sinema ve dizi filmlerine önerilecekler. Ayrıca çekecekleri kısa metrajlı filmlerle çeşitli yarışmalara katılacaklar. Akademi de, Ozan Turan, Serkan Erkan ve Oğuz öztaş gibi tecrübeli isimler eğitim veriyor. Adana’da gerçekten çok yetenekli oyuncular var. İmkan bulmaları halinde başarılı olacaklarına inanıyorum.’’

 

Adana’da, sinema ve dizi filmlerde rol alabilecek yetenekleri keşfetmek amacıyla kurulan Lore Plus Oyunculuk Akademisi, 24 öğrencinin katılımıyla ilk etap eğitimlere başladı. ‘Diksiyon’, ‘Kamera önü’, ‘Temel oyunculuk’ ve ‘Beden dili’ dersleri verilen oyuncu adayları, yönetmenlerle uygulama da yaparak işin mutfağından yetişmiş olacak.

YENİ DİZİ FİLM İÇİN ÇEKİMLER MART’TA BAŞLIYOR

Faaliyetler hakkında bilgi veren Lore Plus Film Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sincar, şirketin ilk yapımı olan komedi türünde ki Bahtsız Bedri isimli sinema filminin Nisan ayında vizyona gireceğini hatırlatarak, ‘’Bahtsız Bedri şu an kurgu aşamasında. Yeni bir dizi filmi için de alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. ‘Arayış’ adını verdiğimiz dizi filmimizin çekimleri Mart ayında başlayacak’’ dedi.

ADANA’DA ÇOK YETENEKLİ OYUNCULAR VAR

Oyunculuk Akademisi’nde öğrencilerin 3 ay boyunca sıkı bir eğitimden geçeceğini belirten Sincar, şunları söyledi; ‘’Kurs sonunda sertifikalarını alıp hem kendi yapımlarımızda rol alacaklar, hem de Cast ajansımız üzerinden sinema ve dizi filmlerine önerilecekler. Ayrıca çekecekleri kısa metrajlı filmlerle çeşitli yarışmalara katılacaklar. Akademi de, Ozan Turan, Serkan Erkan ve Oğuz öztaş gibi tecrübeli isimler eğitim veriyor. Adana’da gerçekten çok yetenekli oyuncular var. İmkan bulmaları halinde başarılı olacaklarına inanıyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.