Adanalı doktora Sağlık Kalite Ödülü

GÜNDEM 19.12.2018 - 15:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1744+ kez okundu.
 

Adanalı doktora Sağlık Kalite Ödülü

  Adanalı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’e, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamındaki II. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde ‘Sağlık Kalite Ödülü’ verildi   BASIN BÜLTENİ - FOTOĞRAFLI   İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında II. Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’de düzenlenen ödül töreni, Türkiye’nin global ve yerel markalarını bir araya getirdi. Yaklaşık 200 marka temsilcisinin katıldığı törende toplam 700 kişi ağırlandı. Törenin sunuculuğunu ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek yaptı. Ameliyatlarını Mersin, Tarsus ve İstanbul’da yapan, daha çok obezite ve diyabet cerrahisi operasyonlarıyla tanınan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’e ‘Sağlık Kalite’ ödülü verildi.   ÜNLÜ İSİMLER KATILDI Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödülünü aldığı tören, tören ünlü isimleri buluşturdu. Organizasyona Yılmaz Morgül, Erkan Petekkaya, Seren Serengil, İbrahim Halil Küçük (Küçük İbo), Ahmet Selçuk İlkan, televizyon dünyasından sunucular, modacılar, mankenler, program yapımcıları ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Türkiye Altın Marka Ödülleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş törende yaptığı konuşmada “Kendi markalarımıza sahip çıkarak tüm dünyaya gücümüzü göstermek istiyoruz. Bu nedenle bu tür etkinliklerin, halkımızın markalarına sahip çıkması adına fırsat olacağını özellikle belirtmek isterim” dedi.  

 

Adanalı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’e, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamındaki II. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde ‘Sağlık Kalite Ödülü’ verildi

 

BASIN BÜLTENİ - FOTOĞRAFLI

 

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında II. Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’de düzenlenen ödül töreni, Türkiye’nin global ve yerel markalarını bir araya getirdi. Yaklaşık 200 marka temsilcisinin katıldığı törende toplam 700 kişi ağırlandı. Törenin sunuculuğunu ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek yaptı. Ameliyatlarını Mersin, Tarsus ve İstanbul’da yapan, daha çok obezite ve diyabet cerrahisi operasyonlarıyla tanınan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’e ‘Sağlık Kalite’ ödülü verildi.

 

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödülünü aldığı tören, tören ünlü isimleri buluşturdu. Organizasyona Yılmaz Morgül, Erkan Petekkaya, Seren Serengil, İbrahim Halil Küçük (Küçük İbo), Ahmet Selçuk İlkan, televizyon dünyasından sunucular, modacılar, mankenler, program yapımcıları ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Türkiye Altın Marka Ödülleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş törende yaptığı konuşmada “Kendi markalarımıza sahip çıkarak tüm dünyaya gücümüzü göstermek istiyoruz. Bu nedenle bu tür etkinliklerin, halkımızın markalarına sahip çıkması adına fırsat olacağını özellikle belirtmek isterim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.