Spor Yapmayan Kalmasın

GÜNDEM 19.12.2018 - 15:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1966+ kez okundu.
 

Spor Yapmayan Kalmasın

ADANA / Sağlıklı yaşamın “olmazsa olmazı”  sporun en renkli festivali 23 Aralık Pazar günü Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşecek.    AVM’nin zemin katında, 23 Aralık Pazar günü, saat 14.00’de "Spor Yapmayan Kalmasın" sloganı ile gerçekleşecek  Spor Festivali’nde, heyecan ve eğlence aynı anda yaşanacak. 60 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları sunan Decathlon Mağazası önünde düzenlenecek etkinliğe katılanlar, spor yapmanın keyfini yaşayacak.   Topukla  şut atma,  basketbol şut atma,  top sektirme, şınav çekme, okçuluk , masa tenisi, yavaş bisiklet sürme ve hizlı bisikek sürme yarışmalarının gerçekleşeceği Spor Festivali’ne katılanlar aileleri ile birlikte unutulmaz bir hafta sonu geçirecekler. Yarışmacılar kadar onları izleyenleri de heyecanlandıracak festivale katılım ücretsiz olacak.   

ADANA / Sağlıklı yaşamın “olmazsa olmazı”  sporun en renkli festivali 23 Aralık Pazar günü Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşecek. 

 

AVM’nin zemin katında, 23 Aralık Pazar günü, saat 14.00’de "Spor Yapmayan Kalmasın" sloganı ile gerçekleşecek  Spor Festivali’nde, heyecan ve eğlence aynı anda yaşanacak. 60 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları sunan Decathlon Mağazası önünde düzenlenecek etkinliğe katılanlar, spor yapmanın keyfini yaşayacak.

 

Topukla  şut atma,  basketbol şut atma,  top sektirme, şınav çekme, okçuluk , masa tenisi, yavaş bisiklet sürme ve hizlı bisikek sürme yarışmalarının gerçekleşeceği Spor Festivali’ne katılanlar aileleri ile birlikte unutulmaz bir hafta sonu geçirecekler. Yarışmacılar kadar onları izleyenleri de heyecanlandıracak festivale katılım ücretsiz olacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.