KARLAR DİYARI İLE EĞLENCE PARK ADANA’DA!

GÜNDEM 20.12.2018 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2290+ kez okundu.
 

KARLAR DİYARI İLE EĞLENCE PARK ADANA’DA!

       Şehre yeni bir soluk getiren Park Adana Alışveriş Merkezi, çocukları bu kez ‘’Karlar Diyarı’’na götürüyor.      Yaptığı etkinliklerle hem çocukların hem de ebeveynlerin ilgisini üzerine çeken Park Adana AVM, çocuk        etkinliklerine ağırlık vermeye yılın son günlerinde de devam ediyor.      22-23 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan bu etkinlik 4-12 yaş arası tüm çocuklar için ücretsizdir. Etkinlik saat : 13:00-18:00 saatleri arasında -1.katta gerçekleşecektir. Eğlenceli oyunların oynanıp, atölyeler ile keyifli vakit geçirilecek bu etkinliğe tüm çocuklarımız davetlidir.  

 

     Şehre yeni bir soluk getiren Park Adana Alışveriş Merkezi, çocukları bu kez ‘’Karlar Diyarı’’na götürüyor.

     Yaptığı etkinliklerle hem çocukların hem de ebeveynlerin ilgisini üzerine çeken Park Adana AVM, çocuk        etkinliklerine ağırlık vermeye yılın son günlerinde de devam ediyor.

     22-23 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan bu etkinlik 4-12 yaş arası tüm çocuklar için ücretsizdir. Etkinlik saat : 13:00-18:00 saatleri arasında -1.katta gerçekleşecektir. Eğlenceli oyunların oynanıp, atölyeler ile keyifli vakit geçirilecek bu etkinliğe tüm çocuklarımız davetlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.