Optimum’da spor festivali

GÜNDEM 26.12.2018 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1299+ kez okundu.
 

Optimum’da spor festivali

  ADANA / Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, sporun en eğlencelisine ev sahipliği yaptı. Düzenlenen Spor Festivali'nde, yarışmacılar kadar onları izleyenler de heyecan dolu anlar yaşadı.   "Spor Yapmayan Kalmasın" sloganı ile AVM’nin zemin katında Decathlon Mağazası işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar, hem eğlendiler, hem de sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olan sporun keyfini çıkardılar.   Topukla  şut atma,  basketbol şut atma,  top sektirme, şınav çekme, okçuluk , masa tenisi, yavaş bisiklet sürme ve hızlı bisiklet sürme yarışmalarının gerçekleştiği  Spor Festivali’ne katılanlar,  aileleri ile birlikte unutulmaz anlar yaşadılar. Aileler, yarışmacılara tezahüratlarla moral ve motivasyon sağladılar. Yarışmacılar kadar onları izleyenlerin de heyecan yaşadığı etkinlikte dereceye girenler, alışveriş çeklerinin yanı sıra Optimum AVM tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirildiler.    

 

ADANA / Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, sporun en eğlencelisine ev sahipliği yaptı. Düzenlenen Spor Festivali'nde, yarışmacılar kadar onları izleyenler de heyecan dolu anlar yaşadı.

 

"Spor Yapmayan Kalmasın" sloganı ile AVM’nin zemin katında Decathlon Mağazası işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar, hem eğlendiler, hem de sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olan sporun keyfini çıkardılar.

 

Topukla  şut atma,  basketbol şut atma,  top sektirme, şınav çekme, okçuluk , masa tenisi, yavaş bisiklet sürme ve hızlı bisiklet sürme yarışmalarının gerçekleştiği  Spor Festivali’ne katılanlar,  aileleri ile birlikte unutulmaz anlar yaşadılar. Aileler, yarışmacılara tezahüratlarla moral ve motivasyon sağladılar. Yarışmacılar kadar onları izleyenlerin de heyecan yaşadığı etkinlikte dereceye girenler, alışveriş çeklerinin yanı sıra Optimum AVM tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirildiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.