Seyhan ilçe muhtarları Hasan Aslan’ı istiyor…

GÜNDEM 01.01.2019 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1682+ kez okundu.
 

Seyhan ilçe muhtarları Hasan Aslan’ı istiyor…

  CHP’nin Adana Büyükşehir ve Çukurava Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından gözler Seyhan’a çevrildi. 4 Ocak Cuma günü toplanacak olan CHP Parti Meclisi’nin Seyhan adayını açıklaması beklenirken Seyhan ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları ise sürpriz bir açıklama yaparak, Kurultay Delegesi Hasan Aslan için açıklama yaptılar. Muhtarlar, her zaman halkla içiçe olan, partide büyük emeği bulunan Aslan’ı Seyhan adayı olarak görmek  istediklerini ifade ettiler.   BASIN AÇIKLAMASIYLA DESTEK VERDİLER Toplu fotoğraf veren Seyhan ilçe mahalle muhtarları, Hasan Aslan’ı aday olarak görmek istediklerini belirterek basın açıklaması yaptılar. Muhtarların açıklaması şöyle: “Biz muhtarlar, mahalle halkına hizmet eden ve halkla kenti yönetenler arasında köprü olan yerel yönetimin birinci ayağıyız. Bu anlamda görevimizin zorluğunun da farkındayız. Bütün uğraşımız sorunsuz bir mahalle ve mahalle sakinlerimizin mutlu olmasını sağlamaktır. Gece yatağına aç giren vatandaştan da, okula gitmek için ayağında ayakkabısı olmayan çocuğun üşüyen ayaklarından da kendimizi sorumlu tutarız. Bunun için de yerel yönetimler ve yönetenler bizim için çok önemlidir. Biz isteriz ki ilçemizin ve kentimizin belediye başkanları her an bizi dinlesin sorunlara da anında çözüm üretsinler. Tabi bunun her zaman mümkün olmadığını da biliyoruz. Tam da bu yüzden belediyelerimizin mahalleyi, sokağı ve sokağın insanlarını iyi tanıyanlar tarafından yönetilmesini istiyoruz. Hasan Aslan bu anlamda tanıdığımız, güvendiğimiz bir partili ve siyasetçidir. Bizler her siyasi görüşe mensup mahalle muhtarları olarak emeğin karşılığını bulması, büyükşehir belediye başkanımız Zeydan Karalar’ın başlattığı Seyhan’da hizmetlerin bu dönemde devam etmesi, hem mesleki bilgisi, ve halkın sorunlarını rahatlıkla paylaşabileceğimize inandığımız Hasan Aslan’ı bu dönem belediye başkanlığında görmek istiyoruz. Bu güne kadar gerek partiye gerekse partilisine her daim yakın olan, bütün sorunlarda çözüm amacıyla her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmayan bu arkadaşımızın mutlaka değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Verilen her görevi sorumluluk duygusuyla ve başarıyla yerine getiren partimizin değerlerinden olan arkadaşımızın bu seçimlerde mutlaka hak ettiği yerde olması gerektiğine olan inancımızla desteklediğimizi de kamu oyunun bilgisine sunuyoruz.”

 

CHP’nin Adana Büyükşehir ve Çukurava Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından gözler Seyhan’a çevrildi. 4 Ocak Cuma günü toplanacak olan CHP Parti Meclisi’nin Seyhan adayını açıklaması beklenirken Seyhan ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları ise sürpriz bir açıklama yaparak, Kurultay Delegesi Hasan Aslan için açıklama yaptılar. Muhtarlar, her zaman halkla içiçe olan, partide büyük emeği bulunan Aslan’ı Seyhan adayı olarak görmek  istediklerini ifade ettiler.  

BASIN AÇIKLAMASIYLA DESTEK VERDİLER

Toplu fotoğraf veren Seyhan ilçe mahalle muhtarları, Hasan Aslan’ı aday olarak görmek istediklerini belirterek basın açıklaması yaptılar. Muhtarların açıklaması şöyle:

“Biz muhtarlar, mahalle halkına hizmet eden ve halkla kenti yönetenler arasında köprü olan yerel yönetimin birinci ayağıyız. Bu anlamda görevimizin zorluğunun da farkındayız. Bütün uğraşımız sorunsuz bir mahalle ve mahalle sakinlerimizin mutlu olmasını sağlamaktır. Gece yatağına aç giren vatandaştan da, okula gitmek için ayağında ayakkabısı olmayan çocuğun üşüyen ayaklarından da kendimizi sorumlu tutarız. Bunun için de yerel yönetimler ve yönetenler bizim için çok önemlidir. Biz isteriz ki ilçemizin ve kentimizin belediye başkanları her an bizi dinlesin sorunlara da anında çözüm üretsinler. Tabi bunun her zaman mümkün olmadığını da biliyoruz. Tam da bu yüzden belediyelerimizin mahalleyi, sokağı ve sokağın insanlarını iyi tanıyanlar tarafından yönetilmesini istiyoruz. Hasan Aslan bu anlamda tanıdığımız, güvendiğimiz bir partili ve siyasetçidir. Bizler her siyasi görüşe mensup mahalle muhtarları olarak emeğin karşılığını bulması, büyükşehir belediye başkanımız Zeydan Karalar’ın başlattığı Seyhan’da hizmetlerin bu dönemde devam etmesi, hem mesleki bilgisi, ve halkın sorunlarını rahatlıkla paylaşabileceğimize inandığımız Hasan Aslan’ı bu dönem belediye başkanlığında görmek istiyoruz. Bu güne kadar gerek partiye gerekse partilisine her daim yakın olan, bütün sorunlarda çözüm amacıyla her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmayan bu arkadaşımızın mutlaka değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Verilen her görevi sorumluluk duygusuyla ve başarıyla yerine getiren partimizin değerlerinden olan arkadaşımızın bu seçimlerde mutlaka hak ettiği yerde olması gerektiğine olan inancımızla desteklediğimizi de kamu oyunun bilgisine sunuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.