Seyhan ve Yüreğir beklemede!

GÜNDEM 04.01.2019 - 17:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2631+ kez okundu.
 

Seyhan ve Yüreğir beklemede!

CHP’nin Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı belediye başkan adayları açıklandı, diğer ilçelerse bir sonraki toplantıya kaldı.
  CHP’de dün yapılan  Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı belediye başkan adayları açıklandı.  AYDAR, ALTIOK VE EROĞLU AÇIKLANDI Ceyhan’da önseçimden zaferle çıkan Kadir Aydar, Yumurtalık’ta Erdinç Altıok ve Pozantı’da Şenol Eroğlu’nun belediye başkan adaylığı resmen açıklandı. Seyhan ve Yüreğir adayları ise 16 Ocak Çarşamba günü açıklanacak.  KADİR’İ CEYHANLILARA EMANET EDİYORUM CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ceyhan belediye başkan adaylığı açıklanan Kadir Aydar’ı kutladıktan sonra cep telefonu üzerinden canlı yayın yaptı ve “Sevgili Ceyhanlılar, Kadir Aydar’ı size emanet ediyorum” dedi.  BEN ONA GÜVENİYORUM SİZ DE GÜVENİN Kılıçdaroğlu, “İlk yapacağı iş Ceyhan’ın bütün yollarını düzeltmek. Herkes rahatlıkla caddelerinde, meydanlarında gezecek. O kendini Ceyhanlılara adadı. Ceyhan’ı bölgenin yıldızı haline getirecek. Ona çok güveniyorum, siz de güvenin” dedi.
CHP’nin Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı belediye başkan adayları açıklandı, diğer ilçelerse bir sonraki toplantıya kaldı.

 

CHP’de dün yapılan  Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı belediye başkan adayları açıklandı. 
AYDAR, ALTIOK VE EROĞLU AÇIKLANDI
Ceyhan’da önseçimden zaferle çıkan Kadir Aydar, Yumurtalık’ta Erdinç Altıok ve Pozantı’da Şenol Eroğlu’nun belediye başkan adaylığı resmen açıklandı. Seyhan ve Yüreğir adayları ise 16 Ocak Çarşamba günü açıklanacak. 
KADİR’İ CEYHANLILARA EMANET EDİYORUM
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ceyhan belediye başkan adaylığı açıklanan Kadir Aydar’ı kutladıktan sonra cep telefonu üzerinden canlı yayın yaptı ve “Sevgili Ceyhanlılar, Kadir Aydar’ı size emanet ediyorum” dedi. 
BEN ONA GÜVENİYORUM SİZ DE GÜVENİN
Kılıçdaroğlu, “İlk yapacağı iş Ceyhan’ın bütün yollarını düzeltmek. Herkes rahatlıkla caddelerinde, meydanlarında gezecek. O kendini Ceyhanlılara adadı. Ceyhan’ı bölgenin yıldızı haline getirecek. Ona çok güveniyorum, siz de güvenin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.