HİZMET ÇITASINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

GÜNDEM 20.01.2019 - 18:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1928+ kez okundu.
 

HİZMET ÇITASINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyeliği aday adaylarını temayül yoklaması heyecanı sardı. Bir dönem CHP Seyhan’da, bir dönem de CHP Çukurova İlçe Teşkilatı’nda başkan yardımcılıkları görevini başarıyla yürüten Vedat Özçelik, partisinin ilkeleri doğrultusunda hizmet edebilmek için, Çukurova Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Kurttepe Sağırlar Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanlığı görevini de uzun süredir sürdürerek, engelli insanların hayatını kolaylaştırmak için çok sayıda projeyi hayata geçiren Vedat Özçelik, 27 Ocak 2019 Pazar günü Çukurova Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak olan temayül yoklamasında 40 sıra numarası ile yarışacak. Delegelerin oylarıyla bu yarışta ipi göğüsleyen aday adayları arasında yer alacağını iddia eden Özçelik, “Çukurova ilçesinde yaşayan vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Delegelerimizin oylarıyla aday gösterilip, sonrasında ise meclis üyesi olduğum takdirde belediye imkanları doğrultusunda, projeler geliştirerek eşit hizmet dağılımı için özen göstereceğim. Hayatımın tamamını CHP içinde geçirmiş bir partili olarak, Çukurova’da hizmet çıtasını daha üst seviyelere çıkarmak için çalışmak istiyorum. Temayül seçiminde oylarınıza talibim” dedi. ÖZÇELİK KİMDİR? Evli ve 2 kız çocuğu olan Vedat Özçelik, 1959 yılında dünyaya geldi. Büyük kızı mühendis olan Özçelik’in küçük kızı avukatlık yapıyor. Eşi ve kendisi emekli olan Vedat Özçelik, bir dönem CHP Seyhan, bir dönem de CHP Çukurova İlçe Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı görevini üstlenmiş. Şu an Adana il ve Çukurova İlçe Delegeliği görevini üstlenen Özçelik, Çukurova Kurttepe Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü başkanlığını da yürütmekte.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyeliği aday adaylarını temayül yoklaması heyecanı sardı.

Bir dönem CHP Seyhan’da, bir dönem de CHP Çukurova İlçe Teşkilatı’nda başkan yardımcılıkları görevini başarıyla yürüten Vedat Özçelik, partisinin ilkeleri doğrultusunda hizmet edebilmek için, Çukurova Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Kurttepe Sağırlar Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanlığı görevini de uzun süredir sürdürerek, engelli insanların hayatını kolaylaştırmak için çok sayıda projeyi hayata geçiren Vedat Özçelik, 27 Ocak 2019 Pazar günü Çukurova Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak olan temayül yoklamasında 40 sıra numarası ile yarışacak.

Delegelerin oylarıyla bu yarışta ipi göğüsleyen aday adayları arasında yer alacağını iddia eden Özçelik, “Çukurova ilçesinde yaşayan vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Delegelerimizin oylarıyla aday gösterilip, sonrasında ise meclis üyesi olduğum takdirde belediye imkanları doğrultusunda, projeler geliştirerek eşit hizmet dağılımı için özen göstereceğim. Hayatımın tamamını CHP içinde geçirmiş bir partili olarak, Çukurova’da hizmet çıtasını daha üst seviyelere çıkarmak için çalışmak istiyorum. Temayül seçiminde oylarınıza talibim” dedi.

ÖZÇELİK KİMDİR?

Evli ve 2 kız çocuğu olan Vedat Özçelik, 1959 yılında dünyaya geldi. Büyük kızı mühendis olan Özçelik’in küçük kızı avukatlık yapıyor. Eşi ve kendisi emekli olan Vedat Özçelik, bir dönem CHP Seyhan, bir dönem de CHP Çukurova İlçe Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı görevini üstlenmiş. Şu an Adana il ve Çukurova İlçe Delegeliği görevini üstlenen Özçelik, Çukurova Kurttepe Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü başkanlığını da yürütmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.