Hormon üstüne hormon!

GÜNDEM 23.01.2019 - 16:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1817+ kez okundu.
 

Hormon üstüne hormon!

Çukurova ilçesinde mühürlenmiş olan hormonlu binanın mührünü kırıp bir kat daha çıktılar.  ŞİKAYETLERİ TAKAN YOK  Çukurova ilçesindeki Belediye Evleri mahallesi 84329 sokakta göz göre göre yükselen hormonlu binayı mahalle sakinleri defalarca şikayet ettiği halde binanın yapımı devam ediyor.  CİMER’E DE BAŞVURDULAR  Mühürlenmiş binada, arsanın zemin oturumu yükseklik kuralını aştı. Burası 0,25-0,50 yoğunluklu bir mahalle. Hormonlu binayı mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesi ve CİMER’e de şikayet etti.  MAHALLEDE GERGİNLİK VAR Daha önce Çağla Anaokulu’na ait alandaki bina yüzünden mahallede gerginlik var. Mahalle sakinleri, binanın uygunsuz olarak imar affına sokulup kullanıma açılacağını öne sürdü. Bina çevresindeki evlerin havasını ve güneşini de kesmiş durumda.

Çukurova ilçesinde mühürlenmiş olan hormonlu binanın mührünü kırıp bir kat daha çıktılar. 

ŞİKAYETLERİ TAKAN YOK 
Çukurova ilçesindeki Belediye Evleri mahallesi 84329 sokakta göz göre göre yükselen hormonlu binayı mahalle sakinleri defalarca şikayet ettiği halde binanın yapımı devam ediyor. 
CİMER’E DE BAŞVURDULAR 
Mühürlenmiş binada, arsanın zemin oturumu yükseklik kuralını aştı. Burası 0,25-0,50 yoğunluklu bir mahalle. Hormonlu binayı mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesi ve CİMER’e de şikayet etti. 
MAHALLEDE GERGİNLİK VAR
Daha önce Çağla Anaokulu’na ait alandaki bina yüzünden mahallede gerginlik var. Mahalle sakinleri, binanın uygunsuz olarak imar affına sokulup kullanıma açılacağını öne sürdü. Bina çevresindeki evlerin havasını ve güneşini de kesmiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.