YAĞIZ İZGÜL: BENİ DİNLEYENLERİN İLİŞKİLERİ DÜZELİYOR

GÜNDEM 26.01.2019 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1381+ kez okundu.
 

YAĞIZ İZGÜL: BENİ DİNLEYENLERİN İLİŞKİLERİ DÜZELİYOR

  Türkiye'nin önde gelen şeflerinden Yağız İzgül, Artistik Sanatlar Akademisi'nde lezzet tutkunlarıyla buluştu.    AŞK YEMEKLE BULUŞTU  14 Şubat'ta çıkacak olan 'Aşk ve Yemek' isimli kitabıyla aynı adı taşıyan söyleşide mutfak sırlarını ve muhteşem tariflerini aşk sözcükleriyle süsleyen Yağız İzgül'e ilgi büyüktü.    Özellikle hanımların katılımıyla gerçekleşen sohbette Yağız İzgül, "Bazı sözler boşa çıkmamış. Bugüne kadar hep erkeğin kalbine gittiniz, şimdi sıra kadınlarda" diyerek söze başladı.    YEMEK YAPMAK İLİŞKİLER GİBİ 5 DUYUYA HİTAP EDER Yağız İzgül, "Yemek yapmak tıpkı ilişkiler gibi, 5 duyuya hitap eder bunu unutmayın. Ben bu söyleşiyi sürekli yapıyorum ve izlemeye gelenlerin ilişkileri düzeliyor. Mutlu yuvalar kuruluyor. Bu da lezzetli yemek yapmak gibi beni çok mutlu ediyor" sözleriyle büyük alkış aldı.    Usta şef, "Hayat müşterek diyoruz fakat mutfak neden bir tek kadına ait gibi davranıyorsunuz" diyerek erkek dinleyicilere mutfağa daha çok girmelerini tavsiye etti.    SÖYLEŞİDE KAHKAHA FIRTINASI ESTİ Atasözlerini yemek ve aşkla birleştiren Yağız İzgül, "Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı, erkeğin façalısı" sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.    "Ayıkla pirincin taşını, yoksa zor alman tektaşını" dedikten sonra lezzetli bir tarif verdi.    İnsanın acıdan beslendiğini söyleyen İzgül, "Acı neden sevilir, hem hayatta hem tabakta... Bir şekilde besleniyoruz acıdan" diye konuştu.    Yağız İzgül'ün aşk ve yemeği buluşturduğu söyleşisini "Unutmayın, sadece soğan ağlatmaz" sözleriyle bitirdi.    TEK ELLE YUMURTA KIRMA YARIŞI  Tüm konuklarına kendi yaptığı çikolatalı sufleden ikram eden ünlü şef, söyleşi boyunca katılımcılardan büyük alkış aldı.    Şef, katılımcılara tek elle yumurta kırmayı da öğretti. Herkes, "Göründüğü gibi değil, çok zormuş" diyerek birbirleriyle yumurta kırma  yarışına girdi.   

 

Türkiye'nin önde gelen şeflerinden Yağız İzgül, Artistik Sanatlar Akademisi'nde lezzet tutkunlarıyla buluştu. 

 

AŞK YEMEKLE BULUŞTU 

14 Şubat'ta çıkacak olan 'Aşk ve Yemek' isimli kitabıyla aynı adı taşıyan söyleşide mutfak sırlarını ve muhteşem tariflerini aşk sözcükleriyle süsleyen Yağız İzgül'e ilgi büyüktü. 

 

Özellikle hanımların katılımıyla gerçekleşen sohbette Yağız İzgül, "Bazı sözler boşa çıkmamış. Bugüne kadar hep erkeğin kalbine gittiniz, şimdi sıra kadınlarda" diyerek söze başladı. 

 

YEMEK YAPMAK İLİŞKİLER GİBİ 5 DUYUYA HİTAP EDER

Yağız İzgül, "Yemek yapmak tıpkı ilişkiler gibi, 5 duyuya hitap eder bunu unutmayın. Ben bu söyleşiyi sürekli yapıyorum ve izlemeye gelenlerin ilişkileri düzeliyor. Mutlu yuvalar kuruluyor. Bu da lezzetli yemek yapmak gibi beni çok mutlu ediyor" sözleriyle büyük alkış aldı. 

 

Usta şef, "Hayat müşterek diyoruz fakat mutfak neden bir tek kadına ait gibi davranıyorsunuz" diyerek erkek dinleyicilere mutfağa daha çok girmelerini tavsiye etti. 

 

SÖYLEŞİDE KAHKAHA FIRTINASI ESTİ

Atasözlerini yemek ve aşkla birleştiren Yağız İzgül, "Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı, erkeğin façalısı" sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu. 

 

"Ayıkla pirincin taşını, yoksa zor alman tektaşını" dedikten sonra lezzetli bir tarif verdi. 

 

İnsanın acıdan beslendiğini söyleyen İzgül, "Acı neden sevilir, hem hayatta hem tabakta... Bir şekilde besleniyoruz acıdan" diye konuştu. 

 

Yağız İzgül'ün aşk ve yemeği buluşturduğu söyleşisini "Unutmayın, sadece soğan ağlatmaz" sözleriyle bitirdi. 

 

TEK ELLE YUMURTA KIRMA YARIŞI 

Tüm konuklarına kendi yaptığı çikolatalı sufleden ikram eden ünlü şef, söyleşi boyunca katılımcılardan büyük alkış aldı. 

 

Şef, katılımcılara tek elle yumurta kırmayı da öğretti. Herkes, "Göründüğü gibi değil, çok zormuş" diyerek birbirleriyle yumurta kırma  yarışına girdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.