Cumhur İttifakı adaylarını tanıttı

GÜNDEM 27.01.2019 - 16:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2719+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı adaylarını tanıttı

AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı Adana adaylarını tanıttı.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Adayı Hüseyin Sözlü, “Bugün bu meydana akın eden on binler Cumhur İttifakı’nın Adana’da şahlanacağının müjdecisidir” dedi Cumhur İttifakı Adana Aday Tanıtım Toplantısı İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal, Jülide Sarıeroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın da katıldığı açık hava toplantısı Mustafa Yıldızdoğan konseri ile başladı. AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın birlik beraberlik mesajı verdikleri konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal birer konuşma yaptı.  Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Bizim belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan, yükleminde adalet vardır. Bizim belediyecilik anlayışımız en ücra köşede yaşayan vatandaşının dahi ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan, vatandaşın memnuniyetini ve refahını düşünen bir belediyecilik anlayışıdır” dedi. Sözlü, Cumhur İttifakı Adana’ya mührünü vuracağını belirterek 15 ilçede ve Büyükşehir Belediyesi’nde belediyeleri alacaklarını dil getirdi. Törenin sonunda adaylar, sahneden alandaki vatandaşlara karanfil attı.

AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı Adana adaylarını tanıttı. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Adayı Hüseyin Sözlü, “Bugün bu meydana akın eden on binler Cumhur İttifakı’nın Adana’da şahlanacağının müjdecisidir” dedi
Cumhur İttifakı Adana Aday Tanıtım Toplantısı İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal, Jülide Sarıeroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın da katıldığı açık hava toplantısı Mustafa Yıldızdoğan konseri ile başladı. AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın birlik beraberlik mesajı verdikleri konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal birer konuşma yaptı. 
Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Bizim belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan, yükleminde adalet vardır. Bizim belediyecilik anlayışımız en ücra köşede yaşayan vatandaşının dahi ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan, vatandaşın memnuniyetini ve refahını düşünen bir belediyecilik anlayışıdır” dedi.
Sözlü, Cumhur İttifakı Adana’ya mührünü vuracağını belirterek 15 ilçede ve Büyükşehir Belediyesi’nde belediyeleri alacaklarını dil getirdi. Törenin sonunda adaylar, sahneden alandaki vatandaşlara karanfil attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.