DEMİRTAŞ, HUZUREVİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

GÜNDEM 27.01.2019 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2150+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, HUZUREVİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

  Vali Mahmut Demirtaş, yapım çalışması  tamamlanan ve geçici teslimi yapılan Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde  bulundu.   Mevcut huzurevinin yanındaki alanda 150 kişi kapasiteli olarak inşa edilen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatı hakkında  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç'tan, bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, huzurevinin Adana'ya kazandırılmasından dolayı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri ile emeği geçenlere teşekkür etti.   İncelemeleri sırasında, Huzurevine adı verilen Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak  ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Vali Demirtaş, Adana Valiliği olarak, sosyal konularda tespit edilen eksiklikleri tamamlamak için gerekli çabayı göstermeye devam edeceklerini vurgulamasının ardından, yeni huzurevi binasından ayrıldı.  

 

Vali Mahmut Demirtaş, yapım çalışması  tamamlanan ve geçici teslimi yapılan Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde  bulundu.

 

Mevcut huzurevinin yanındaki alanda 150 kişi kapasiteli olarak inşa edilen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatı hakkında  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç'tan, bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, huzurevinin Adana'ya kazandırılmasından dolayı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri ile emeği geçenlere teşekkür etti.

 

İncelemeleri sırasında, Huzurevine adı verilen Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak  ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Vali Demirtaş, Adana Valiliği olarak, sosyal konularda tespit edilen eksiklikleri tamamlamak için gerekli çabayı göstermeye devam edeceklerini vurgulamasının ardından, yeni huzurevi binasından ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.