Optimum’da eğlenceli turnuva

GÜNDEM 02.02.2019 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2239+ kez okundu.
 

Optimum’da eğlenceli turnuva

    Floor Curling Oyun Turnuvasına,  her yaş grubundan yarışmacılar yoğun katılım sağladı.   ADANA / Birbirinden renkli etkinlikleriyle bölgenin çekim merkezi olan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, eğlenceli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı.   Seçkin marka karmasının yanı sıra her yaş grubuna özel etkinlikleriyle Adana ve çevresinin buluşma noktası olan Optimum'da, Avrupa’nın en büyük elektronik perakendecisi Media Markt mağazası işbirliğinde düzenlenen Floor Curling Oyun Turnuvası, her yaş grubundan ziyaretçilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.   Stratejiye dayalı bir spor olduğu için "buz satrancı" olarak da bilinen, herkese hitap eden ve Türkiye’de son yıllarda giderek yaygınlaşan Floor Curling Oyun Turnuvasında, katılımcılar kadar onları izleyenler de büyük heyecan yaşadı.

 

 

Floor Curling Oyun Turnuvasına,  her yaş grubundan yarışmacılar yoğun katılım sağladı.

 

ADANA / Birbirinden renkli etkinlikleriyle bölgenin çekim merkezi olan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, eğlenceli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı.

 

Seçkin marka karmasının yanı sıra her yaş grubuna özel etkinlikleriyle Adana ve çevresinin buluşma noktası olan Optimum'da, Avrupa’nın en büyük elektronik perakendecisi Media Markt mağazası işbirliğinde düzenlenen Floor Curling Oyun Turnuvası, her yaş grubundan ziyaretçilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 

Stratejiye dayalı bir spor olduğu için "buz satrancı" olarak da bilinen, herkese hitap eden ve Türkiye’de son yıllarda giderek yaygınlaşan Floor Curling Oyun Turnuvasında, katılımcılar kadar onları izleyenler de büyük heyecan yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.