Deveci Gençlik Spor Kulübü Kuruldu

GÜNDEM 03.02.2019 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3111+ kez okundu.
 

Deveci Gençlik Spor Kulübü Kuruldu

Adana’da Deveci Gençlik Spor Kulübünün Olağan 1. Genel Kurulu coşkuyla yapıldı. Cumali İncesoy’un himayesinde, Emin ve Faruk İncesoy’un büyük çabasıyla kurulan kulübün başkanlığına Faruk İncesoy getirildi.  Genel kurula CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca ve TOBB Başkanlık Özel Kalemi Bahri Can Çalıcıoğlu da katıldı. Av. Soner Çetin, davetli olduğu etkinlikte yaptığı konuşmada, “Deveci ailesinden birçok dostum var.. Adam gibi adamdır Deveciler. Cumali İncesoy kardeşim bir sonraki genel kurulu Kapalı Spor Salonunda yapacağını söyledi.. Bu aileye yakışır.” şeklinde konuştu.


Adana’da Deveci Gençlik Spor Kulübünün Olağan 1. Genel Kurulu coşkuyla yapıldı. Cumali İncesoy’un himayesinde, Emin ve Faruk İncesoy’un büyük çabasıyla kurulan kulübün başkanlığına Faruk İncesoy getirildi. 
Genel kurula CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca ve TOBB Başkanlık Özel Kalemi Bahri Can Çalıcıoğlu da katıldı.
Av. Soner Çetin, davetli olduğu etkinlikte yaptığı konuşmada, “Deveci ailesinden birçok dostum var.. Adam gibi adamdır Deveciler. Cumali İncesoy kardeşim bir sonraki genel kurulu Kapalı Spor Salonunda yapacağını söyledi.. Bu aileye yakışır.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.