SEYHAN’A İŞ BAŞVURUSUNDA KURA GERGİNLİĞİ

GÜNDEM 06.02.2019 - 17:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2278+ kez okundu.
 

SEYHAN’A İŞ BAŞVURUSUNDA KURA GERGİNLİĞİ

  Seyhan Belediyesi’nin İşkur üzerinden 350 personel alımıyla ilgili kura çekiminde arbede çıktı.  Yaklaşık bin kişinin başvuru yapması nedeniyle kurada ismi çıkmayanlar tepki gösterdi. İşe alınacakların listesinin belediye tarafından İşkur’a bildirildiği öne sürülürken başvuruda bulunan bazı kişiler ise, “Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu için sahada kendisinin peşinden koşup çalışacakların isimlerine öncelik tanıdı” iddiasında bulundu.  Bu arada aynı aileden bir kaç kişinin de kuradan çıkması üzerine gerginlik yaşandı. Olay yerine gelen polis, gerginliği bitirdi. İşçi alımının iptal edileceği, kura çekiminin daha sonra yapılacağı da öne sürüldü.

 

Seyhan Belediyesi’nin İşkur üzerinden 350 personel alımıyla ilgili kura çekiminde arbede çıktı. 
Yaklaşık bin kişinin başvuru yapması nedeniyle kurada ismi çıkmayanlar tepki gösterdi. İşe alınacakların listesinin belediye tarafından İşkur’a bildirildiği öne sürülürken başvuruda bulunan bazı kişiler ise, “Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu için sahada kendisinin peşinden koşup çalışacakların isimlerine öncelik tanıdı” iddiasında bulundu. 
Bu arada aynı aileden bir kaç kişinin de kuradan çıkması üzerine gerginlik yaşandı. Olay yerine gelen polis, gerginliği bitirdi. İşçi alımının iptal edileceği, kura çekiminin daha sonra yapılacağı da öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.