VALİ DEMİRTAŞ’TAN ADAWALL ŞİRKETİNE ZİYARET

GÜNDEM 08.02.2019 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2984+ kez okundu.
 

VALİ DEMİRTAŞ’TAN ADAWALL ŞİRKETİNE ZİYARET

  Vali Mahmut Demirtaş,  Adawall Duvar Kağıtları Sanayi Limited Şirketini ziyaret ederek firmada incelemelerde bulundu.   Dünya standartlarında duvar kağıdı üretimi yapan firma hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Demirtaş, ekonomiye ve kent istihdamına yaptıkları katkılardan dolayı firma sahipleri Vehbi, Ruhi, Mehmet ve Hakan Güzel’e teşekkür ettiğini dile getirdi.   Ülkenin 2023 ekonomik hedeflerine ulaşmasında Adana’nın üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inandığını belirten Vali Demirtaş, bu hususta üreticilerin her zaman yanlarında olmaya devam edecekleri mesajını verdi.   Vali Demirtaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren firma sahipleri ise üretim, istihdam kapasitesi ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.  

 

Vali Mahmut Demirtaş,  Adawall Duvar Kağıtları Sanayi Limited Şirketini ziyaret ederek firmada incelemelerde bulundu.

 

Dünya standartlarında duvar kağıdı üretimi yapan firma hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Demirtaş, ekonomiye ve kent istihdamına yaptıkları katkılardan dolayı firma sahipleri Vehbi, Ruhi, Mehmet ve Hakan Güzel’e teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Ülkenin 2023 ekonomik hedeflerine ulaşmasında Adana’nın üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inandığını belirten Vali Demirtaş, bu hususta üreticilerin her zaman yanlarında olmaya devam edecekleri mesajını verdi.

 

Vali Demirtaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren firma sahipleri ise üretim, istihdam kapasitesi ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.