İNŞAAT SEKTÖRÜ BU FUARDA BULUŞTU

GÜNDEM 13.02.2019 - 17:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1705+ kez okundu.
 

İNŞAAT SEKTÖRÜ BU FUARDA BULUŞTU

  Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektörü 13-17 Şubat 2019 tarihleri arasında, 13'üncü kez düzenlenen TÜYAP Adana İnşaat - Kent ve IHS Fuarlarında bir araya geldi. Geçen yıl 41 bin 356 profesyonel ziyaretçiyi tek bir çatı altında toplayan, TÜYAP Adana İnşaat Fuarları, Türkiye’nin dört bir noktasından katılımcıları ağırlamaya başladı. İzolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine kadar pek çok firma temsilcisini bir araya getiren fuarlar, dün TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.  TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu, AYAMDER, AKAMDER, Adana Müteahhitler Birliği, Adana Mimarlar Odası, Adana İnşaat Mühendisleri Odası, Çukurova Belediyeler Birliği ve ÇUFAŞ’ın işbirliği ile düzenlenen 13. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacak. 6 ÜLKEDEN YABANCI ALIM HEYETİ GELİYOR TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Türkiye’nin birçok illinden gelecek inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş adamlarını tek bir çatı altında toplayacak olan 13. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları’nın, yurtdışından Irak, Umman, Azerbaycan, Gürcistan, Tataristan ve Kıbrıs’dan ilgili alım heyetlerini ağırlayıp yeni iş bağlantılarının kurulmasına olanak sağlayacaklarını  söyledi.  KÜPELİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI  Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı fuarda, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Basın Danışmanı Lüftü Küpeli de Tataristan fotoğraflarından oluşan bir sergi açtı. Serginin açılışına suikast sonucu hayatını kaybeden Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un eşi Marina Karlova da katıldı.  4 GÜN BOYUNCA ETKİNLİK DÜZENLENECEK 13. Adana İnşaat Fuarlarında 4 gün boyunca bir dizi etkinlikler de düzenlenecek. Çukurova Belediyeler Birliği 13 Şubat tarihlerinde gün boyunca belediye başkanlarının katılımıyla “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı”düzenleyecek. Adana İnşaat Mühendisleri Odası işbirliği ile 16-17 Şubat tarihlerinde 2 gün boyunca “Türkiye Bina Deprem Yönetmelik, Sismik İzalasyon, Onarım ve Koruma Sistemleri, Performan Grout Harçları, Su Yalıtım” konularında seminerler düzenlenecek. 16 Şubat Cumartesi günü Fuar Merkezi’nde İnşaat Magazin Dergisi tarafından 2. Marka Şehir Adana Paneli gerçekleştirilecek. Belediye başkanlarının konuşmacı olarak katılacağı Panelde Adana’nın marka şehir olma yolundaki adımları konuşulacak. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları 13-16 Şubat 2019 tarihlerinde 10.00 ila 20.00 arasında 17 Şubat 2019 tarihinde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektörü 13-17 Şubat 2019 tarihleri arasında, 13'üncü kez düzenlenen TÜYAP Adana İnşaat - Kent ve IHS Fuarlarında bir araya geldi. Geçen yıl 41 bin 356 profesyonel ziyaretçiyi tek bir çatı altında toplayan, TÜYAP Adana İnşaat Fuarları, Türkiye’nin dört bir noktasından katılımcıları ağırlamaya başladı. İzolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine kadar pek çok firma temsilcisini bir araya getiren fuarlar, dün TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu, AYAMDER, AKAMDER, Adana Müteahhitler Birliği, Adana Mimarlar Odası, Adana İnşaat Mühendisleri Odası, Çukurova Belediyeler Birliği ve ÇUFAŞ’ın işbirliği ile düzenlenen 13. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacak.
6 ÜLKEDEN YABANCI ALIM HEYETİ GELİYOR
TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Türkiye’nin birçok illinden gelecek inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş adamlarını tek bir çatı altında toplayacak olan 13. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları’nın, yurtdışından Irak, Umman, Azerbaycan, Gürcistan, Tataristan ve Kıbrıs’dan ilgili alım heyetlerini ağırlayıp yeni iş bağlantılarının kurulmasına olanak sağlayacaklarını  söyledi. 
KÜPELİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI 
Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı fuarda, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Basın Danışmanı Lüftü Küpeli de Tataristan fotoğraflarından oluşan bir sergi açtı. Serginin açılışına suikast sonucu hayatını kaybeden Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un eşi Marina Karlova da katıldı. 
4 GÜN BOYUNCA ETKİNLİK DÜZENLENECEK
13. Adana İnşaat Fuarlarında 4 gün boyunca bir dizi etkinlikler de düzenlenecek. Çukurova Belediyeler Birliği 13 Şubat tarihlerinde gün boyunca belediye başkanlarının katılımıyla “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı”düzenleyecek.
Adana İnşaat Mühendisleri Odası işbirliği ile 16-17 Şubat tarihlerinde 2 gün boyunca “Türkiye Bina Deprem Yönetmelik, Sismik İzalasyon, Onarım ve Koruma Sistemleri, Performan Grout Harçları, Su Yalıtım” konularında seminerler düzenlenecek.
16 Şubat Cumartesi günü Fuar Merkezi’nde İnşaat Magazin Dergisi tarafından 2. Marka Şehir Adana Paneli gerçekleştirilecek. Belediye başkanlarının konuşmacı olarak katılacağı Panelde Adana’nın marka şehir olma yolundaki adımları konuşulacak.
TÜYAP Adana İnşaat Fuarları 13-16 Şubat 2019 tarihlerinde 10.00 ila 20.00 arasında 17 Şubat 2019 tarihinde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.