"EĞİTİME DESTEK PLATFORMU" ÜYESİ KURULUŞLARIN TEMSİLCİLERİ VALİ DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 21.02.2019 - 13:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1373+ kez okundu.
 

"EĞİTİME DESTEK PLATFORMU" ÜYESİ KURULUŞLARIN TEMSİLCİLERİ VALİ DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ

  İl Müftüsü Hasan Çınar, Önder Adana İmam Hatipliler Derneği Başkanı Veyis Şahin, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Barış, Kadın ve Demokrasi Merkezi (KADEM) İl Temsilcisi Reşan Arlıer, Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Emrah Sancar ve Medeniyet Vakfı Başkanı Mehmet Tosun'dan oluşan "Eğitime Destek Platformu" üyesi kuruluşların temsilcileri, Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.   Platform üyesi kuruluşların temsilcileri ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş'a, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile projeler hakkında bilgiler verdi.   "Eğitime Destek Platformu" üyesi kuruluşların temsilcilerine ziyaretlerinden ve verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, kentteki eğitim ve öğretim seviyesindeki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımak için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini söyledi ve eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm eğitim gönüllülerinin yanlarında olacaklarını vurguladı.   Platform üyesi kuruluşların temsilcilerinin ziyareti, eğitim ve öğretimin genel durumu ile yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.  

 

İl Müftüsü Hasan Çınar, Önder Adana İmam Hatipliler Derneği Başkanı Veyis Şahin, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Barış, Kadın ve Demokrasi Merkezi (KADEM) İl Temsilcisi Reşan Arlıer, Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Emrah Sancar ve Medeniyet Vakfı Başkanı Mehmet Tosun'dan oluşan "Eğitime Destek Platformu" üyesi kuruluşların temsilcileri, Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

 

Platform üyesi kuruluşların temsilcileri ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş'a, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile projeler hakkında bilgiler verdi.

 

"Eğitime Destek Platformu" üyesi kuruluşların temsilcilerine ziyaretlerinden ve verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, kentteki eğitim ve öğretim seviyesindeki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımak için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini söyledi ve eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm eğitim gönüllülerinin yanlarında olacaklarını vurguladı.

 

Platform üyesi kuruluşların temsilcilerinin ziyareti, eğitim ve öğretimin genel durumu ile yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.