1 Nisan'ın kilidini Yüreğir açar

SİYASET 25.02.2019 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1489+ kez okundu.
 

1 Nisan'ın kilidini Yüreğir açar

CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Macit Mertdur, partisinin Adana'daki yerel iktidar hedefinin kırılma noktasının Yüreğir olduğunun altını çizerek, "Yüreğir'siz Büyükşehir olmaz" dedi. Yüreğir Belediyesi'nin dönemin sosyal demokrat kurucu kadrosunda yer alan CHP'nin Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Macit Mertdur 30 Mart'da gerçekleşecek yerel seçimlerde CHP'nin Büyükşehir hedefinin ana kilit noktasının Yüreğir ilçesi olduğunu savundu. Solda yaşanan bölünme nedeniyle sağ partilere kaybedilmesinin ardından tekrar kazanılamayan ilçede oluşan fiziksel ve sosyal gelişim farkının da ancak sosyal demokrat kadroların başa gelmesiyle giderilebileceğini kaydetti. Mertdur, "Büyükşehir ile birlikte Yüreğir'i de kazanıp ilçeyi çağdaş yerel yönetimle buluşturacağız" diye konuştu. KAMURAN KARACA YÜREĞİR İÇİN TARİHİ FIRSAT Yüreğir'de eğitimci ve sendikal dayanışma ruhunu taşıyan halkçı bir adaylarının bulunduğunu kaydeden Mertdur, "Bizim ideamız şahıslarla ilgili değildir. Katılımcı ve çoğulcu anlayışı temel alan bir siyasal yol haritamız var. Bu anlamda Yüreğir halkının tüm kesimleri için daha iyisini talep etmekten başka bir seçeneğimiz olamaz.  Örgütlerimizin tam kadroyla Kamuran Hoca ile yakalanan fırsatı sosyal demokrat belediyeciliği iktidara getirmek için iyi değerlendirmesi, son 30 günü insanüstü bir tempoyla, büyük bir gayretle, dargınlığa kırgınlığa kapılmadan geçirerek 1 Nisan'da tarihin akışını değiştirmesi gerekiyor" diye konuştu.


CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Macit Mertdur, partisinin Adana'daki yerel iktidar hedefinin kırılma noktasının Yüreğir olduğunun altını çizerek, "Yüreğir'siz Büyükşehir olmaz" dedi.
Yüreğir Belediyesi'nin dönemin sosyal demokrat kurucu kadrosunda yer alan CHP'nin Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Macit Mertdur 30 Mart'da gerçekleşecek yerel seçimlerde CHP'nin Büyükşehir hedefinin ana kilit noktasının Yüreğir ilçesi olduğunu savundu. Solda yaşanan bölünme nedeniyle sağ partilere kaybedilmesinin ardından tekrar kazanılamayan ilçede oluşan fiziksel ve sosyal gelişim farkının da ancak sosyal demokrat kadroların başa gelmesiyle giderilebileceğini kaydetti. Mertdur, "Büyükşehir ile birlikte Yüreğir'i de kazanıp ilçeyi çağdaş yerel yönetimle buluşturacağız" diye konuştu.
KAMURAN KARACA YÜREĞİR İÇİN TARİHİ FIRSAT
Yüreğir'de eğitimci ve sendikal dayanışma ruhunu taşıyan halkçı bir adaylarının bulunduğunu kaydeden Mertdur, "Bizim ideamız şahıslarla ilgili değildir. Katılımcı ve çoğulcu anlayışı temel alan bir siyasal yol haritamız var. Bu anlamda Yüreğir halkının tüm kesimleri için daha iyisini talep etmekten başka bir seçeneğimiz olamaz.  Örgütlerimizin tam kadroyla Kamuran Hoca ile yakalanan fırsatı sosyal demokrat belediyeciliği iktidara getirmek için iyi değerlendirmesi, son 30 günü insanüstü bir tempoyla, büyük bir gayretle, dargınlığa kırgınlığa kapılmadan geçirerek 1 Nisan'da tarihin akışını değiştirmesi gerekiyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.