**SİYASETE KADIN ELİ DEĞERSE ESTETİK, ZERAFET GELİR

GÜNDEM 05.03.2019 - 13:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1790+ kez okundu.
 

**SİYASETE KADIN ELİ DEĞERSE ESTETİK, ZERAFET GELİR

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı Asena birimi tarafından "Kadın İzleri" programı düzenledi. Şakirpaşa Konağı’nda düzenlenen ‘Kadın İzleri’ programında konuşmacı olarak Çukurova Belediyesi Cumhur İttifakı 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı ve işkadını Firdevs Cingözler katıldı. Davet edildiği bu etkinliğe katıldığından dolayı çok memnun olduğunu belirten Cingözler, ‘Mensubu olmaktan gurur duyduğum yarım asırlık davamızın eğitim ve kültür yuvası olan Ülkü Ocaklarının  her biri birbirinden kıymetli Asenalarına böylesine anlamlı ve güzel bir farkındalık programı hazırladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.   Konuşmasında öncelikle kendisini tanıtarak başlayan Cingözler, “Babamın polislik memuriyetinden emekli olmasının ardından onunla birlikte gönül verdiğimiz davamıza hizmet noktasında 2005 yılında aktif siyaset hayatına başladım. Önce kadın kolları, sonrasında ilçe ve il yönetim kurulunda görev aldım. Ayrıca girişimci bir iş kadını olarak hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir işletme sahibiyim. Kadınlarımız çalışma ve siyaset olmak üzere hayatın her alanında erkeklerle eşit fırsatlara sahip olmalıdır. Kadın seçmek kadar seçilmek, yönetilmek kadar yönetmek, toplumda ve ülkesinde sözü ve hizmetiyle var olmalıdır. Siyasal hayatta kadın ve erkeği ayrıştırmadan her insanı bir birey olarak kabul etmeliyiz. Her birey de kendi gücü nispetinde ülkesine hizmet etmelidir. Kadın tarihtir, kadın köydür, kenttir, kadın millettir. Kadın toplumun aynasıdır. Türkiye resmidir ve bu resimde tabiki siyaset arenasında temsil ettiğim partimin kadınlarını gururla tasvir ettiğimde sisteme teslim olmayan, üreten her haliyle tarihteki misyonundan kopmayan inançlı, idealist, milli düşünen ve mücadelesinde de milli olan bir Anadolu kadın resmini ortaya koymaktadır. MHP kadını kendini geliştirmeye, görünür kılmaya çalışırken genel merkezimizden yerel siyasetçilerimize kadar herkesin kadınlarımıza güveni ve desteği tamdır” şeklinde konuştu. Geçen yılda yine böyle bir programda 27.dönem milletvekili adayı olarak karşınızdaydım diyen Firdevs Cingözler sözlerini şöyle tamamladı. “Bugünde Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi olarak karşınızdayım. İnanıyorum ki gelecek yıllarda da siz değerli  kardeşlerimiz temsilde  bayrağı devralacaksınız. Ve biz kadınlar olarak hep birlikte gerek siyasi alanda, gerekse milletimizin bize ihtiyaç duyduğu tüm kademelerde yer alacağız. Kadın eli değerse zarafet, kadın eli değerse estetik, kadın eli değerse huzur hakim olur bilinciyle ülkemizin menfaatleri idealiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.  

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı Asena birimi tarafından "Kadın İzleri" programı düzenledi. Şakirpaşa Konağı’nda düzenlenen ‘Kadın İzleri’ programında konuşmacı olarak Çukurova Belediyesi Cumhur İttifakı 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı ve işkadını Firdevs Cingözler katıldı. Davet edildiği bu etkinliğe katıldığından dolayı çok memnun olduğunu belirten Cingözler, ‘Mensubu olmaktan gurur duyduğum yarım asırlık davamızın eğitim ve kültür yuvası olan Ülkü Ocaklarının  her biri birbirinden kıymetli Asenalarına böylesine anlamlı ve güzel bir farkındalık programı hazırladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmasında öncelikle kendisini tanıtarak başlayan Cingözler, “Babamın polislik memuriyetinden emekli olmasının ardından onunla birlikte gönül verdiğimiz davamıza hizmet noktasında 2005 yılında aktif siyaset hayatına başladım. Önce kadın kolları, sonrasında ilçe ve il yönetim kurulunda görev aldım. Ayrıca girişimci bir iş kadını olarak hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir işletme sahibiyim. Kadınlarımız çalışma ve siyaset olmak üzere hayatın her alanında erkeklerle eşit fırsatlara sahip olmalıdır. Kadın seçmek kadar seçilmek, yönetilmek kadar yönetmek, toplumda ve ülkesinde sözü ve hizmetiyle var olmalıdır. Siyasal hayatta kadın ve erkeği ayrıştırmadan her insanı bir birey olarak kabul etmeliyiz. Her birey de kendi gücü nispetinde ülkesine hizmet etmelidir. Kadın tarihtir, kadın köydür, kenttir, kadın millettir. Kadın toplumun aynasıdır. Türkiye resmidir ve bu resimde tabiki siyaset arenasında temsil ettiğim partimin kadınlarını gururla tasvir ettiğimde sisteme teslim olmayan, üreten her haliyle tarihteki misyonundan kopmayan inançlı, idealist, milli düşünen ve mücadelesinde de milli olan bir Anadolu kadın resmini ortaya koymaktadır. MHP kadını kendini geliştirmeye, görünür kılmaya çalışırken genel merkezimizden yerel siyasetçilerimize kadar herkesin kadınlarımıza güveni ve desteği tamdır” şeklinde konuştu. Geçen yılda yine böyle bir programda 27.dönem milletvekili adayı olarak karşınızdaydım diyen Firdevs Cingözler sözlerini şöyle tamamladı. “Bugünde Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi olarak karşınızdayım. İnanıyorum ki gelecek yıllarda da siz değerli  kardeşlerimiz temsilde  bayrağı devralacaksınız. Ve biz kadınlar olarak hep birlikte gerek siyasi alanda, gerekse milletimizin bize ihtiyaç duyduğu tüm kademelerde yer alacağız. Kadın eli değerse zarafet, kadın eli değerse estetik, kadın eli değerse huzur hakim olur bilinciyle ülkemizin menfaatleri idealiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.