KOCAİSPİR, ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI KARACA, REGAİB KANDİLİNİ TELEFONLA KUTLADI

GÜNDEM 07.03.2019 - 17:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2067+ kez okundu.
 

KOCAİSPİR, ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI KARACA, REGAİB KANDİLİNİ TELEFONLA KUTLADI

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı adayı AK Partili Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede adeta adım atılmadık yer bırakmadı. SEÇİMLER İÇİN GEZİYOR 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adayların seçim bölgelerindeki çalışmaları son hızla devam ediyor. Cumhur ittifakı Yüreğir belediye başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, kimi zaman bir tamir atölyesine kimi zaman ise tekstil atölyesine uğrayıp çalışanlarla tokalaşıp oy istiyor. Ekip arkadaşlarıyla birlikte bazen çocuklarla fotoğraf çektiren bazen ise küçük bir kız çocuğunun elini öpen Kocaispir, seçimlerden başarıyla çıkmayı hedefliyor. Kocaispir, ilçede uğradığı yerlerde büyük ilgi görürken vatandaşlar, bir belediye başkan adayının kendileriyle buluşmasını önemsiyor. REGAİB KANDİLİNİ TELEFONLA KUTLADI! Bu arada, Millet ittifakı adayı CHP’li Kamuran Karaca, seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdürürken bir yandan da iletişim kanallarını boş bırakmadı. Karaca, dün vatandaşların kendi sesinin yer aldığı bir ses kaydıyla Regaib kandillerini kutladı.    

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı adayı AK Partili Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede adeta adım atılmadık yer bırakmadı.

SEÇİMLER İÇİN GEZİYOR

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adayların seçim bölgelerindeki çalışmaları son hızla devam ediyor. Cumhur ittifakı Yüreğir belediye başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, kimi zaman bir tamir atölyesine kimi zaman ise tekstil atölyesine uğrayıp çalışanlarla tokalaşıp oy istiyor. Ekip arkadaşlarıyla birlikte bazen çocuklarla fotoğraf çektiren bazen ise küçük bir kız çocuğunun elini öpen Kocaispir, seçimlerden başarıyla çıkmayı hedefliyor. Kocaispir, ilçede uğradığı yerlerde büyük ilgi görürken vatandaşlar, bir belediye başkan adayının kendileriyle buluşmasını önemsiyor.

REGAİB KANDİLİNİ TELEFONLA KUTLADI!

Bu arada, Millet ittifakı adayı CHP’li Kamuran Karaca, seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdürürken bir yandan da iletişim kanallarını boş bırakmadı. Karaca, dün vatandaşların kendi sesinin yer aldığı bir ses kaydıyla Regaib kandillerini kutladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.