“ADANA HAK ETTİĞİ YERE GELMELİ CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLİYORUZ”

GÜNDEM 25.03.2019 - 18:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2204+ kez okundu.
 

“ADANA HAK ETTİĞİ YERE GELMELİ CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLİYORUZ”

Hak-İş İl Başkanı, Hizmet-İş Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel:
Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş) İl Başkanı, Tüm Belediye ve Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, “Başta Adana Büyükşehir olmak üzere Cumhur ittifakını destekleme kararı aldık” dedi. Yücel, 31 Mart Pazar günü yerel seçimlere giderken Adana’nın çok önemli olduğuna değinerek, “Adana’nın suyu içiyor, havasını teneffüs ediyoruz. Adana’nın sıkıntılarını hep beraber yaşıyoruz.  Yerel seçimler bizi doğrudan etkiliyor. Pazar günü sandığa gidip oyumuzu kullanacağız” diye konuştu. ADANA BÜYÜK BİR ŞANS YAKALADI Seçim öncesi Hak İş Konfederasyonu’na bağlı sendika başkanları olarak Hak-İş İl Başkanlığı’nda toplanıp enine boyuna seçimi tartıştıklarını anlatan Abdurrahman Yücel, ittifakla “Başta Adana Büyükşehir olmak üzere Cumhur İttifakını destekleme kararı aldık ve bu kararı deklare ediyoruz” dedi. Yücel, neden böyle bir karar alma ihtiyacını ise şöyle anlattı: “Tabi ki farklı dünya ve siyasi görüşlerimiz muhakkak vardır. Ancak yerel seçimler bunun önüne geçebiliyor. Nedeni ise Adana için bu yerel seçimde biz Adanalılar büyük bir şansı yakalamış bulunuyoruz. Adana uzun yıllar iktidarla çalışma şansını yakalayamamıştı. Adana hak ettiği desteği alamıyordu. Destek alamayınca sorunları daha da büyüdü. Allah’a çok şükür bugün bu şansı yakalamış bulunmaktayız. Adana’nın hak ettiği yere gelmesini istiyoruz.” 100 BİN KİŞİLİK AİLEYİZ Yücel, Hak-İş’e bağlı sendikaların üye sayısının yaklaşık 20 bin dolayında olduğunu hatırlatarak, her bir üye 5 ile çarpıldığında bu rakamın 100 bin kişiyi bulduğunu kaydetti. Yücel, “100 bin kişilik bir aileyiz, istikrarın sürmesi ve Adana’nın büyümesi için Cumhur ittifakını destekliyoruz” dedi. YÜCEL, DURNA’YA KAHVE İKRAM ETTİ Abdurrahman Yücel’in açıklamasına katılan Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürvekili Yüksel Durna da Adana’da yaptıkları hizmetleri önümüzdeki dönem daha artıracaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Sözlü başkanlığında yaptığı çalışmaları anlatan Durna, Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet İş Şube Başkanı Yücel’e verdikleri destekten dolayı  teşekkür etti. Yücel, açıklamanın ardından ASKİ Genel Müdürvekili Durna’ya kahve ikram etti. SÖZLÜ DE HİZMET-İŞ’İ ZİYARET ETTİ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Hüseyin Sözlü, bir süre önce Adana Hak-İş’i ziyaret ederek başta Hizmet-İş Sendikası olmak üzere diğer şube başkanlarıyla bir araya gelmişti. Hizmet–İş Sendikası Şube Başkanı Abdurrahman Yücel’in kapıda karşıladığı Sözlü, Adana’da ihmal edilmişlikleri ortadan kaldırarak kentin dört bir yanına adil hizmet götürdüğünü söylemişti. Hizmet–İş Sendikası Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, Sözlü’ye iki fincan hediye edip makamında kahve ikram etmişti.  
Hak-İş İl Başkanı, Hizmet-İş Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel:

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş) İl Başkanı, Tüm Belediye ve Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, “Başta Adana Büyükşehir olmak üzere Cumhur ittifakını destekleme kararı aldık” dedi.

Yücel, 31 Mart Pazar günü yerel seçimlere giderken Adana’nın çok önemli olduğuna değinerek, “Adana’nın suyu içiyor, havasını teneffüs ediyoruz. Adana’nın sıkıntılarını hep beraber yaşıyoruz.  Yerel seçimler bizi doğrudan etkiliyor. Pazar günü sandığa gidip oyumuzu kullanacağız” diye konuştu.

ADANA BÜYÜK BİR ŞANS YAKALADI

Seçim öncesi Hak İş Konfederasyonu’na bağlı sendika başkanları olarak Hak-İş İl Başkanlığı’nda toplanıp enine boyuna seçimi tartıştıklarını anlatan Abdurrahman Yücel, ittifakla “Başta Adana Büyükşehir olmak üzere Cumhur İttifakını destekleme kararı aldık ve bu kararı deklare ediyoruz” dedi. Yücel, neden böyle bir karar alma ihtiyacını ise şöyle anlattı: “Tabi ki farklı dünya ve siyasi görüşlerimiz muhakkak vardır. Ancak yerel seçimler bunun önüne geçebiliyor. Nedeni ise Adana için bu yerel seçimde biz Adanalılar büyük bir şansı yakalamış bulunuyoruz. Adana uzun yıllar iktidarla çalışma şansını yakalayamamıştı. Adana hak ettiği desteği alamıyordu. Destek alamayınca sorunları daha da büyüdü. Allah’a çok şükür bugün bu şansı yakalamış bulunmaktayız. Adana’nın hak ettiği yere gelmesini istiyoruz.”

100 BİN KİŞİLİK AİLEYİZ

Yücel, Hak-İş’e bağlı sendikaların üye sayısının yaklaşık 20 bin dolayında olduğunu hatırlatarak, her bir üye 5 ile çarpıldığında bu rakamın 100 bin kişiyi bulduğunu kaydetti. Yücel, “100 bin kişilik bir aileyiz, istikrarın sürmesi ve Adana’nın büyümesi için Cumhur ittifakını destekliyoruz” dedi.

YÜCEL, DURNA’YA KAHVE İKRAM ETTİ

Abdurrahman Yücel’in açıklamasına katılan Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürvekili Yüksel Durna da Adana’da yaptıkları hizmetleri önümüzdeki dönem daha artıracaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Sözlü başkanlığında yaptığı çalışmaları anlatan Durna, Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet İş Şube Başkanı Yücel’e verdikleri destekten dolayı  teşekkür etti. Yücel, açıklamanın ardından ASKİ Genel Müdürvekili Durna’ya kahve ikram etti.

SÖZLÜ DE HİZMET-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Hüseyin Sözlü, bir süre önce Adana Hak-İş’i ziyaret ederek başta Hizmet-İş Sendikası olmak üzere diğer şube başkanlarıyla bir araya gelmişti. Hizmet–İş Sendikası Şube Başkanı Abdurrahman Yücel’in kapıda karşıladığı Sözlü, Adana’da ihmal edilmişlikleri ortadan kaldırarak kentin dört bir yanına adil hizmet götürdüğünü söylemişti. Hizmet–İş Sendikası Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, Sözlü’ye iki fincan hediye edip makamında kahve ikram etmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.