Günlük rutinler hırsızlık sebebi

GÜNDEM 27.04.2019 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1647+ kez okundu.
 

Günlük rutinler hırsızlık sebebi

  Prosegur, alarm kullanıcılarını hırsızların zamanlamaları konusunda uyarıyor   Çalışan ve şehrin koşturmacası içinde olan pek çok kişi için hane güvenliği öncelik taşıyor. Gün içerisinde belli rutinleri olan kişiler ise istemeden hırsızlara davetiye çıkarıyor. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle alarm sektöründe lider marka Prosegur’un Türkiye Direktörü Metin Kastro, yaz tatillerinden sabah yürüyüşlerine kadar günlük pek çok rutin konusunda kullanıcıları uyarıyor   Şehirlerde yaşanan hırsızlık vakalarının her geçen gün artması, anbean güvende olma ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Kişilerin hane güvenliğini artırmasının yolu da doğru alarm sistemini kullanmaktan geçiyor. Alarm kullanıcısı olmayan pek çok kişinin günlük rutinleri de hırsızların gözünden kaçmıyor. Kapsamlı güvenlik hizmetinde lider marka Prosegur’un Türkiye Direktörü Metin Kastro, alarm kullanıcısı olmayan kişilere günlük rutinlerinin sonuçları ve alarm sisteminin hanelerde güvenliği sağlayıcı unsur olması konusunda detaylı bilgiler veriyor.   Rutinlerde yapılacak ufak bir değişiklik ile hırsızlığa ek önlem Çocuğu ya da evcil hayvanı olan kişiler için günlük rutinler bir yaşam tarzı haline geliyor. Günlük rutinleri olan kişilerin zamanlamalarında değişiklik yapmaları hırsızlığı önlemede etkili olabiliyor. Hırsızlar çoğu zaman girmek istedikleri evin hane halkının rutinlerini gözlemleyebiliyor. Köpeğini her gün akşam aynı saatte gezdiren kişilerin bu rutini farklı zaman dilimlerine yayması gerekiyor. Farklı rutinleri olan aileler içinse alarm sistemi kullanmak alınacak ilk önlem arasında yer alıyor. Prosegur Alarm özellikle günlük rutinleri olan kişilerin kullanabileceği aplikasyon hizmetiyle evlerini her an gözlemleyebilmelerini sağlıyor.   Sosyal medyadan tatil bildirimi hırsızlık sebebi Sık seyahat edenler ya da gezginler tatilde olacaklarını alarm hizmeti aldıkları kuruma bildirdiklerinde, alarm merkezleri de olası bir hırsızlığa karşı ek önlemler alabiliyor. Alarm kullanıcısı olmayan seyahat severler içinse tatil dönemleri hırsızlar için yeni iş kapısı yaratıyor. Hırsızlar özellikle çalışan kişilerin tatile çıktığı tarihleri takip ettiği için, kişilerin sosyal medya hesaplarından tatilde olduklarını belirten içerikler paylaşmamaları öneriliyor. Evde değerli eşyası bulunan tatil severler içinse alarm sistemi kurulumu hırsızlığı ortadan kaldırıcı etken oluyor.  

 

Prosegur, alarm kullanıcılarını hırsızların zamanlamaları konusunda uyarıyor

 

Çalışan ve şehrin koşturmacası içinde olan pek çok kişi için hane güvenliği öncelik taşıyor. Gün içerisinde belli rutinleri olan kişiler ise istemeden hırsızlara davetiye çıkarıyor. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle alarm sektöründe lider marka Prosegur’un Türkiye Direktörü Metin Kastro, yaz tatillerinden sabah yürüyüşlerine kadar günlük pek çok rutin konusunda kullanıcıları uyarıyor

 

Şehirlerde yaşanan hırsızlık vakalarının her geçen gün artması, anbean güvende olma ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Kişilerin hane güvenliğini artırmasının yolu da doğru alarm sistemini kullanmaktan geçiyor. Alarm kullanıcısı olmayan pek çok kişinin günlük rutinleri de hırsızların gözünden kaçmıyor. Kapsamlı güvenlik hizmetinde lider marka Prosegur’un Türkiye Direktörü Metin Kastro, alarm kullanıcısı olmayan kişilere günlük rutinlerinin sonuçları ve alarm sisteminin hanelerde güvenliği sağlayıcı unsur olması konusunda detaylı bilgiler veriyor.

 

Rutinlerde yapılacak ufak bir değişiklik ile hırsızlığa ek önlem

Çocuğu ya da evcil hayvanı olan kişiler için günlük rutinler bir yaşam tarzı haline geliyor. Günlük rutinleri olan kişilerin zamanlamalarında değişiklik yapmaları hırsızlığı önlemede etkili olabiliyor. Hırsızlar çoğu zaman girmek istedikleri evin hane halkının rutinlerini gözlemleyebiliyor. Köpeğini her gün akşam aynı saatte gezdiren kişilerin bu rutini farklı zaman dilimlerine yayması gerekiyor. Farklı rutinleri olan aileler içinse alarm sistemi kullanmak alınacak ilk önlem arasında yer alıyor. Prosegur Alarm özellikle günlük rutinleri olan kişilerin kullanabileceği aplikasyon hizmetiyle evlerini her an gözlemleyebilmelerini sağlıyor.

 

Sosyal medyadan tatil bildirimi hırsızlık sebebi

Sık seyahat edenler ya da gezginler tatilde olacaklarını alarm hizmeti aldıkları kuruma bildirdiklerinde, alarm merkezleri de olası bir hırsızlığa karşı ek önlemler alabiliyor. Alarm kullanıcısı olmayan seyahat severler içinse tatil dönemleri hırsızlar için yeni iş kapısı yaratıyor. Hırsızlar özellikle çalışan kişilerin tatile çıktığı tarihleri takip ettiği için, kişilerin sosyal medya hesaplarından tatilde olduklarını belirten içerikler paylaşmamaları öneriliyor. Evde değerli eşyası bulunan tatil severler içinse alarm sistemi kurulumu hırsızlığı ortadan kaldırıcı etken oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.