M1 ADANA AVM’DE 23 NİSAN COŞKUSU!

GÜNDEM 26.04.2019 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2431+ kez okundu.
 

M1 ADANA AVM’DE 23 NİSAN COŞKUSU!

   “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı”  çerçevesinde M1 Adana AVM ’de düzenlenen kutlama etkinlikleri büyük ilgi gördü.       M1 Adana AVM’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bu yılda birbirinden ilgi çekici dolu dolu aktiviteler ile gerçekleşti. 23 Nisan  salı günü Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen aktivitelere AVM ziyaretçileri yanında  bu yıl yüzlerce  öğrenci  ve veli  gün boyunca eşlik etti. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde çocuklara yönelik birbirinden değişik aktivitelerden “Senin için oyuncak” başlıklı etkinlik gün boyunca saat 12.00 ila 19.00 arasında 4-12 yaş grubu çocuklara açık olarak tutuldu. Atölye etkinlikleri kapsamında çocuklara oyuncak tavşan hazırlama ve onu giydirme teknikleri de anlatıldı. Ayrıca öğreticilerin miniklerle birlikte yaptıkları oyuncak tavşanlar ise daha sonra çocuklara hediye olarak verildi. Mehteran ve Bando Takımı.. Minik öğrencilerden oluşan Mehteran takımı birbirinden güzel marşlar çalarak binlerce ziyaretçinin manevi duygularına tercüman oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında oluşan Çocuklar Korosu’nun etkinlik kapsamında seslendirdikleri “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” marşı  büyük alkış topladı. Gün boyunca  Mehteran ve Bando takımı alışveriş merkezi içerisinde ve dışarısında etkinliklerini sürdürdü. . Dans Gösterileri..    Öte yandan M1 Adana Alışveriş Merkezi açık alanında çocuklara yönelik dans gösterileri yapıldı. Latin dans figürlerinin çocuklar tarafından sergilendiği gösterilere büyüklerde büyük ilgi gösterdiler. Ayrıca sahnede çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gitar gösterilerinde de bulundular. Spor Etkinlikleri büyük beğeni topladı.. Yine Türkiye Basketbol Federasyonu’nun eğitici faaliyetleri kapsamında yer alan “Yeteneğini Keşfet” başlıklı okullar arası mini basketbol turnuvası yapıldı. Diğer bir saha da ise Türkiye Voleybol Federasyonu’nun başlatmış olduğu “fabrika voleybol” başlıklı etkinlikte okullar arası kızlar voleybol turnuvası geniş katılımla tamamlandı. “Murat Korkulu” konseri .. Etkinlikler kapsamında son olarak “Senin için konser” başlıklı etkinlikte genç sanatçılardan Murat Korkulu M1 Alışveriş Merkezi’nde sahne aldı. Saat 18.00 ve 19.00 olmak üzere iki kez sahneye çıkan Murat Korkulu nostalji ve günümüz şarkılarıyla ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı.      M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz ;  “M1 Merkez Adana AVM’de  kurulduğu günden bu yana eğitici ve aynı zamanda eğlendirici aktiviteler ile özellikle çocukları yıl boyunca buluşturuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda  ülkemiz için çok anlamlı olan Cumhuriyetimiz’in kurucusu Atatürk Çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü  bir kez daha coşkuyla andık. Gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerimize ziyaretçiler yanında çocukların  aileleri ile birlikte yoğun katılımı kutlama etkinliklerimizin coşkusunu artırmıştır.” dedi.

 

 “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı”  çerçevesinde

M1 Adana AVM ’de düzenlenen kutlama etkinlikleri büyük ilgi gördü.  

 

  M1 Adana AVM’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bu yılda birbirinden ilgi çekici dolu dolu aktiviteler ile gerçekleşti.

23 Nisan  salı günü Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen aktivitelere AVM ziyaretçileri yanında  bu yıl yüzlerce  öğrenci  ve veli  gün boyunca eşlik etti. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde çocuklara yönelik birbirinden değişik aktivitelerden “Senin için oyuncak” başlıklı etkinlik gün boyunca saat 12.00 ila 19.00 arasında 4-12 yaş grubu çocuklara açık olarak tutuldu. Atölye etkinlikleri kapsamında çocuklara oyuncak tavşan hazırlama ve onu giydirme teknikleri de anlatıldı. Ayrıca öğreticilerin miniklerle birlikte yaptıkları oyuncak tavşanlar ise daha sonra çocuklara hediye olarak verildi.

Mehteran ve Bando Takımı..

Minik öğrencilerden oluşan Mehteran takımı birbirinden güzel marşlar çalarak binlerce ziyaretçinin manevi duygularına tercüman oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında oluşan Çocuklar Korosu’nun etkinlik kapsamında seslendirdikleri “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” marşı  büyük alkış topladı. Gün boyunca  Mehteran ve Bando takımı alışveriş merkezi içerisinde ve dışarısında etkinliklerini sürdürdü. .

Dans Gösterileri..

   Öte yandan M1 Adana Alışveriş Merkezi açık alanında çocuklara yönelik dans gösterileri yapıldı. Latin dans figürlerinin çocuklar tarafından sergilendiği gösterilere büyüklerde büyük ilgi gösterdiler. Ayrıca sahnede çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gitar gösterilerinde de bulundular.

Spor Etkinlikleri büyük beğeni topladı..

Yine Türkiye Basketbol Federasyonu’nun eğitici faaliyetleri kapsamında yer alan “Yeteneğini Keşfet” başlıklı okullar arası mini basketbol turnuvası yapıldı. Diğer bir saha da ise Türkiye Voleybol Federasyonu’nun başlatmış olduğu “fabrika voleybol” başlıklı etkinlikte okullar arası kızlar voleybol turnuvası geniş katılımla tamamlandı.

“Murat Korkulu” konseri ..

Etkinlikler kapsamında son olarak “Senin için konser” başlıklı etkinlikte genç sanatçılardan Murat Korkulu M1 Alışveriş Merkezi’nde sahne aldı. Saat 18.00 ve 19.00 olmak üzere iki kez sahneye çıkan Murat Korkulu nostalji ve günümüz şarkılarıyla ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

   M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz ;  “M1 Merkez Adana AVM’de  kurulduğu günden bu yana eğitici ve aynı zamanda eğlendirici aktiviteler ile özellikle çocukları yıl boyunca buluşturuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda  ülkemiz için çok anlamlı olan Cumhuriyetimiz’in kurucusu Atatürk Çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü  bir kez daha coşkuyla andık. Gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerimize ziyaretçiler yanında çocukların  aileleri ile birlikte yoğun katılımı kutlama etkinliklerimizin coşkusunu artırmıştır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.