TDV KAGEM’den yıl sonu sergisi

GÜNDEM 29.04.2019 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2517+ kez okundu.
 

TDV KAGEM’den yıl sonu sergisi

  Türk Diyanet Vakfı, Kadin Aile ve Gençlek Merkezi (KAGEM) tarafından düzenlenen sergi izleyenleri büyüledi. Tarihi Ulu Cami Medresesi’nde düzenlenen serginin açılışını Adana Mütfüsü Hasan Çınar ve İl Müftü Yardımcısı Dürdane Coşkun birlikte açtı. Sergide kursiyerlerin yaptığı Tezhip, Kazasıya, Ebru ve Hat Sanatının görkemli eserleri görücüye çıktı. KAGEM Adana Şube Müdürü Emel Yuvalı’nın evsahipliğini üstlendiği, Ebru Öğretmeni Ayşegül Kavas ve Tezhip Öğretmeni Güneş Hatice Yıldırım ve kursiyerlerinin emekle ve özenle yaptıkları tablo ve eserleri sergide yerini aldı. Bir yıl boyunca itina ile yaptıkları çalışmalarını sergilemenin mutluluğunu yaşayan öğretmenler ve kursiyerler, gösterilen ilgiden ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sergiyi gezen davetliler eserleri beğeni ile izleyerek, öğretmenlere ve kursiyerlere çalışmalarından ötürü başarılar dilediler. Sergide Adana Down Sendromlular Derneği çocuklarının yaptığı tablolar ve el işi eserleri de yerini aldı. Tarihi mekanda, tarihi sanatlarla bütünleşen eserler medreseye farklı bir anlam kattı. Dört gün boyunca açık olan sergiye yoğun katılım oldu. Kurs öğretmenleri, “Açılışı yapan müftümüze ve katılan tüm davetlilerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizleri yalnız bırakmayan dostlara, sergimizi gezen ve bizlere destek veren tüm sanatseverlerde teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

Türk Diyanet Vakfı, Kadin Aile ve Gençlek Merkezi (KAGEM) tarafından düzenlenen sergi izleyenleri büyüledi. Tarihi Ulu Cami Medresesi’nde düzenlenen serginin açılışını Adana Mütfüsü Hasan Çınar ve İl Müftü Yardımcısı Dürdane Coşkun birlikte açtı.

Sergide kursiyerlerin yaptığı Tezhip, Kazasıya, Ebru ve Hat Sanatının görkemli eserleri görücüye çıktı. KAGEM Adana Şube Müdürü Emel Yuvalı’nın evsahipliğini üstlendiği, Ebru Öğretmeni Ayşegül Kavas ve Tezhip Öğretmeni Güneş Hatice Yıldırım ve kursiyerlerinin emekle ve özenle yaptıkları tablo ve eserleri sergide yerini aldı.

Bir yıl boyunca itina ile yaptıkları çalışmalarını sergilemenin mutluluğunu yaşayan öğretmenler ve kursiyerler, gösterilen ilgiden ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sergiyi gezen davetliler eserleri beğeni ile izleyerek, öğretmenlere ve kursiyerlere çalışmalarından ötürü başarılar dilediler.

Sergide Adana Down Sendromlular Derneği çocuklarının yaptığı tablolar ve el işi eserleri de yerini aldı. Tarihi mekanda, tarihi sanatlarla bütünleşen eserler medreseye farklı bir anlam kattı.

Dört gün boyunca açık olan sergiye yoğun katılım oldu. Kurs öğretmenleri, “Açılışı yapan müftümüze ve katılan tüm davetlilerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizleri yalnız bırakmayan dostlara, sergimizi gezen ve bizlere destek veren tüm sanatseverlerde teşekkür ederiz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.