KOCAİSPİR: ANNELERİMİZ BAŞTACIMIZDIR

12.05.2019 - 20:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2474+ kez okundu.
 

KOCAİSPİR: ANNELERİMİZ BAŞTACIMIZDIR

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir anneler 1 gün değil her zaman hatırlamalı onlara sevgi ve saygı göstermeliyiz dedi. Optimum AVM’de eşi Raziye Kocaispir ile birlikte annelere gül dağıtan Başkan Kocaispir ‘’Anneler toplumu inşa eden ve eğiten en değerli varlıklarımızdır. Anneler bu hayatın ruhu, ışığı, güneşidir.”  dedi. Optimum AVM’de Yüreğir Belediyesi Kültürevi öğretmenleri anne ve çocuklara yönelik obje art, (Objenin çizgiyle buluşması), cam füzyon, yüz boyama, seramik, taş boyama etkinlikleri gerçekleştirdiler. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir yaptığı açıklamada anneliğin çok kutsal bir değer olduğunu ve hepimizin annelerimize karşı büyük saygı duymamız gerektiğini ifade etti. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın “Cennet annelerin ayağı altındadır” ve “Annelerin ayaklarının altı, cennet bahçelerinden bir bahçedir” hadislerini hatırlatan Kocaispir, bizlere hayat veren ve eğiten annelerimizin her zaman baş tacı olması gerektiğini söyledi. Başkan Kocaispir konuşmasında‘’ Çocukların saadet ve mutluluğunun temel taşını koyan annelerdir. Anneler yaşadığımız toplumu inşa eder ve eğitirler. Çocuklar ilk eğitimini annelerinden alırlar. Yeni nesillerimizi ne kadar düzgün yetiştirirsek, toplum o kadar huzurlu olur, dolayısıyla dünya huzurlu olur. Bu yüzden dünyaya yön verebilen annelerimizi sadece Anneler Gününde değil her zaman anmalı ve hatırlamalıyız. Bu nedenle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum.’’ şeklinde konuştu.  




Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir anneler 1 gün değil her zaman hatırlamalı onlara sevgi ve saygı göstermeliyiz dedi.
Optimum AVM’de eşi Raziye Kocaispir ile birlikte annelere gül dağıtan Başkan Kocaispir ‘’Anneler toplumu inşa eden ve eğiten en değerli varlıklarımızdır. Anneler bu hayatın ruhu, ışığı, güneşidir.”  dedi. Optimum AVM’de Yüreğir Belediyesi Kültürevi öğretmenleri anne ve çocuklara yönelik obje art, (Objenin çizgiyle buluşması), cam füzyon, yüz boyama, seramik, taş boyama etkinlikleri gerçekleştirdiler.



Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir yaptığı açıklamada anneliğin çok kutsal bir değer olduğunu ve hepimizin annelerimize karşı büyük saygı duymamız gerektiğini ifade etti. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın “Cennet annelerin ayağı altındadır” ve “Annelerin ayaklarının altı, cennet bahçelerinden bir bahçedir” hadislerini hatırlatan Kocaispir, bizlere hayat veren ve eğiten annelerimizin her zaman baş tacı olması gerektiğini söyledi.



Başkan Kocaispir konuşmasında‘’ Çocukların saadet ve mutluluğunun temel taşını koyan annelerdir. Anneler yaşadığımız toplumu inşa eder ve eğitirler. Çocuklar ilk eğitimini annelerinden alırlar. Yeni nesillerimizi ne kadar düzgün yetiştirirsek, toplum o kadar huzurlu olur, dolayısıyla dünya huzurlu olur. Bu yüzden dünyaya yön verebilen annelerimizi sadece Anneler Gününde değil her zaman anmalı ve
hatırlamalıyız. Bu nedenle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum.’’ şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.