GÜL’DEN DEMİRTAŞ’A ZİYARET

GÜNDEM 22.05.2019 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1981+ kez okundu.
 

GÜL’DEN DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübünün 2019-2023 stratejik eylem planında yer alan ‘Özel Gereksinimli Çocukları Sporla Koruma ve Güçlendirme Programı’ kapsamında ülke genelinde yapılan çalışmalarla engelli çocukların spor sanat faaliyetleri ile desteklenmesi ve yaşam kalitelerini arttırılması hedeflenmiştir. Bu hedef doğrultusunda Adana’da engelli bireylere yönelik Floorcurling eğitimleri başlatılmış ve eğitimlerin sonunda ‘‘Gönüllerin Birincileri Yarışıyor Floorcurling Şampiyonası’’ 12.06.2019 tarihinde, Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek floorcurling şampiyonası öncesinde Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Özcan Gül beraberindeki küçük sporcularla, Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti. Vali Demirtaş, konuklarıyla gerçekleştirdiği sohbetin ardından ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek küçük sporculara şampiyonada başarılar diledi.  

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübünün 2019-2023 stratejik eylem planında yer alan ‘Özel Gereksinimli Çocukları Sporla Koruma ve Güçlendirme Programı’ kapsamında ülke genelinde yapılan çalışmalarla engelli çocukların spor sanat faaliyetleri ile desteklenmesi ve yaşam kalitelerini arttırılması hedeflenmiştir. Bu hedef doğrultusunda Adana’da engelli bireylere yönelik Floorcurling eğitimleri başlatılmış ve eğitimlerin sonunda ‘‘Gönüllerin Birincileri Yarışıyor Floorcurling Şampiyonası’’ 12.06.2019 tarihinde, Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek floorcurling şampiyonası öncesinde Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Özcan Gül beraberindeki küçük sporcularla, Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.

Vali Demirtaş, konuklarıyla gerçekleştirdiği sohbetin ardından ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek küçük sporculara şampiyonada başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.