SANCAR VALİ DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 22.05.2019 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2871+ kez okundu.
 

SANCAR VALİ DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

TÜGVA İl Başkanı Emrah Sancar, Spor Koordinatörü Burak Gülmez ve Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonası'nda ilk 3’e giren sporcular ile beraber Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti. Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Vali Demirtaş, ziyaretçileriyle gerçekleştirdiği sohbetin ardından sportif faaliyetlere katılmanın ve sporun çok önemli olduğuna dikkat çekti. Sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Vali Demirtaş, ziyaretçilerine çalışmalarında başarılar diledi.  

TÜGVA İl Başkanı Emrah Sancar, Spor Koordinatörü Burak Gülmez ve Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonası'nda ilk 3’e giren sporcular ile beraber Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Vali Demirtaş, ziyaretçileriyle gerçekleştirdiği sohbetin ardından sportif faaliyetlere katılmanın ve sporun çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Vali Demirtaş, ziyaretçilerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.