4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA KARNE HEYECANI

24.05.2019 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1744+ kez okundu.
 

4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA KARNE HEYECANI

       Adana’nın Seyhan ilçesinde, 4-6 yaş Kur’an kursunun 1000 öğrencisi karne heyecanı yaşandı. Seyhan Müftülüğü bünyesinde açılan 10 ayrı sınıfta, 4- 6 yaş 1000 öğrenci karne heyecanı yaşandı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Seyhan Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Altın Çocuk ve İlim İrfan Kur’an kurslarında eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle minik öğrenciler için karne töreni düzenlendi. Törene Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Kuran kursu Öğreticileri, öğrenciler, velileri ve yakınları katıldı. Karnelerini Müftü Güllerin ve Öğretmenlerinin elinden alan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansırken, Müftü Güller, öğrencileri teker teker tebrik ederek iyi tatiller diledi. Öğrenci velilerine de kursu tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederek öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Öğrenci velileri konuşmalarında, verilen eğitimden memnun olduklarını, çocukların öğrendikleri hususları hayatlarında ve hatta evde aile fertlerine uygulattıklarını bundan da memnun olduklarını belirterek bu hususta çocuklarımıza eğitim veren hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu gibi yerlerin adetlerinin çoğaltılmasını istiyoruz dediler. Minik öğrencilerde aldıkları eğitimden ve yılsonu şenliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kur'an-ı Kerim tilaveti, yıl boyunca yapılan faaliyetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi, şiir, ilahi dinletisi, yapılan ikramların ardından miniklere dönem sonu belgeleri ve çeşitli hediyeler verilerek program sona erdi    

 

     Adana’nın Seyhan ilçesinde, 4-6 yaş Kur’an kursunun 1000 öğrencisi karne heyecanı yaşandı. Seyhan Müftülüğü bünyesinde açılan 10 ayrı sınıfta, 4- 6 yaş 1000 öğrenci karne heyecanı yaşandı.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında Seyhan Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Altın Çocuk ve İlim İrfan Kur’an kurslarında eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle minik öğrenciler için karne töreni düzenlendi.

Törene Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Kuran kursu Öğreticileri, öğrenciler, velileri ve yakınları katıldı.

Karnelerini Müftü Güllerin ve Öğretmenlerinin elinden alan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansırken, Müftü Güller, öğrencileri teker teker tebrik ederek iyi tatiller diledi. Öğrenci velilerine de kursu tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederek öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Öğrenci velileri konuşmalarında, verilen eğitimden memnun olduklarını, çocukların öğrendikleri hususları hayatlarında ve hatta evde aile fertlerine uygulattıklarını bundan da memnun olduklarını belirterek bu hususta çocuklarımıza eğitim veren hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu gibi yerlerin adetlerinin çoğaltılmasını istiyoruz dediler.

Minik öğrencilerde aldıkları eğitimden ve yılsonu şenliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti, yıl boyunca yapılan faaliyetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi, şiir, ilahi dinletisi, yapılan ikramların ardından miniklere dönem sonu belgeleri ve çeşitli hediyeler verilerek program sona erdi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.