Çözüm yok ceza var!

GÜNDEM 03.07.2019 - 17:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2539+ kez okundu.
 

Çözüm yok ceza var!

    Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, park edilmiş araçların fotoğraf ve görüntülerini alıp ceza yazıyor. SÜREKLİ GÜNDEMDE OLAN SORUN Kentteki otopark sıkıntısı seçim öncesi de sonrası da sık sık dile getirilmesine rağmen yetkililer, bu soruna çözüm bulmak yerine ceza kesmeyi tercih ediyor. KAFE VE RESTORANLARA SES YOK Büyük restoran, kafe ve barların kaldırım işgallerine göz yuman belediye, araç park edecek yer bulamayan vatandaşı takip ediyor. Caddelerdeki park eden araçlardan otopark parası alındığı yetmezmiş gibi, ekstra cezalarla vatandaşı bıktırıyorlar. ZABITA CEZA KESME DERDİNE DÜŞTÜ Otobüs seferlerinin aksadığı, çöplerin bile zamanında toplanmaz hale geldiği, sinek yüzünden miLletin isyan ettiği, işçi kıyımının başladığı  Adana’da; tüm bunlar yetmez gibi zabıta asıl işini bırakıp sürücülere ceza kesme derdine düştü.

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, park edilmiş araçların fotoğraf ve görüntülerini alıp ceza yazıyor.

SÜREKLİ GÜNDEMDE OLAN SORUN

Kentteki otopark sıkıntısı seçim öncesi de sonrası da sık sık dile getirilmesine rağmen yetkililer, bu soruna çözüm bulmak yerine ceza kesmeyi tercih ediyor.

KAFE VE RESTORANLARA SES YOK

Büyük restoran, kafe ve barların kaldırım işgallerine göz yuman belediye, araç park edecek yer bulamayan vatandaşı takip ediyor. Caddelerdeki park eden araçlardan otopark parası alındığı yetmezmiş gibi, ekstra cezalarla vatandaşı bıktırıyorlar.

ZABITA CEZA KESME DERDİNE DÜŞTÜ

Otobüs seferlerinin aksadığı, çöplerin bile zamanında toplanmaz hale geldiği, sinek yüzünden miLletin isyan ettiği, işçi kıyımının başladığı  Adana’da; tüm bunlar yetmez gibi zabıta asıl işini bırakıp sürücülere ceza kesme derdine düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.