ZEYDAN’IN İŞİ ZOR

GÜNDEM 04.07.2019 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1551+ kez okundu.
 

ZEYDAN’IN İŞİ ZOR

  Adana’da 31 Mart seçimleri ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP’li Zeydan Karalar, eski başkan MHP’li Hüseyin Sözlü’nün başlattığı yatırımları durdurdu, belediyeden sayısı 2 bin 500’e ulaşacak işçi çıkarmaya başladı. KARA KARA DÜŞÜNECEK Bu arada, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden ‘kasada para yok’ diye 169 milyon TL tutarında borçlanma yetkisi isteyen Karalar, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan sızan bilgilere göre, ‘kara kara’ düşüneceğe benziyor. AK PARTİ VE MHP KARŞI ÇIKIYOR AK Partili üyeler, yatırımların durdurulması ile işçi kıyımına tepki gösterirken, MHP’li üyeler de çalışanların iş akitlerinin feshedilmesine karşı çıkıyor. Meclis’in ikinci toplantısında borçlanma isteyen Karalar, personel alacakları ile günü gelmiş borçlar bulunduğunu ileri sürüyor. MECLİS’TEN NASIL GEÇECEK? Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 34 MHP’li, 16 AK Partili, 2 İYİ Partili, 2 SP’li, 25’i CHP’li meclis üyesi toplam 79 meclis üyesi bulunuyor. Karalar’ın bu aritmetikle borçlanmayı nasıl Meclis’ten geçireceği merak ediliyor.

 

Adana’da 31 Mart seçimleri ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP’li Zeydan Karalar, eski başkan MHP’li Hüseyin Sözlü’nün başlattığı yatırımları durdurdu, belediyeden sayısı 2 bin 500’e ulaşacak işçi çıkarmaya başladı.

KARA KARA DÜŞÜNECEK

Bu arada, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden ‘kasada para yok’ diye 169 milyon TL tutarında borçlanma yetkisi isteyen Karalar, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan sızan bilgilere göre, ‘kara kara’ düşüneceğe benziyor.

AK PARTİ VE MHP KARŞI ÇIKIYOR

AK Partili üyeler, yatırımların durdurulması ile işçi kıyımına tepki gösterirken, MHP’li üyeler de çalışanların iş akitlerinin feshedilmesine karşı çıkıyor. Meclis’in ikinci toplantısında borçlanma isteyen Karalar, personel alacakları ile günü gelmiş borçlar bulunduğunu ileri sürüyor.

MECLİS’TEN NASIL GEÇECEK?

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 34 MHP’li, 16 AK Partili, 2 İYİ Partili, 2 SP’li, 25’i CHP’li meclis üyesi toplam 79 meclis üyesi bulunuyor. Karalar’ın bu aritmetikle borçlanmayı nasıl Meclis’ten geçireceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.