NEREYE KAÇACAKSIN YASİN?

GÜNDEM 07.07.2019 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1718+ kez okundu.
 

NEREYE KAÇACAKSIN YASİN?

  Gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin silahla yaralanması olayının azmettiricilerinden Yasin Sancar’ın yakalanması için çalışmalar sürerken Yasin’in saklanmasını sağlayan kişi veya kişiler de polisin takibine alındı. Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “Aranan azmettiricinin peşindeyiz, kaçacak bir yeri yok, yakalayacağız” demişti.   TABANCAYLA TESLİM OLMUŞTU 24 Mayıs Cuma günü yaşanan olayda, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, otomobilinde kızı ve torunun gözleri önünde tetikçi 30 yaşındaki Tuncay Alparslan’ın saldırısı sonucu bacağından iki kurşunla yaralandı. Saldırının ardından Sezer Özeral’ın kullandığı motorsikletle kaçan tetikçi Alparslan olaydan 10 gün sonra polise olayda kullandığı tabancayla birlikte teslim oldu.   YARDIM VE YATAKLIK EDEN YANAR! Adana polisi, olayla ilgili Sezer Özeral ile birlikte aracı Ersin E. ve azmettiricilerden biri olduğu ileri sürülen Veysi Cengiz’i de gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 4 ‘ü de tutuklandı. Ancak, olayın azmettiricilerinden olan Yasin Sancar 42 günden bu yana kaçıyor. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Denizli’nin vurulmasına adı karışan bu kişinin yakalanmasıyla olayın gizli kalan yanının çözülmesini sağlayabilecek. Yardım ve yataklık edenler, azmettirmekle aynı suç, azmettirenler 10 ile 15 yıl arasında yargılanıyor. Yardım yataklık edenler de yarısını alır.   MAAŞ SÖZÜ ALMIŞ! Tetikçi Tuncay Alparslan, Denizli’yi tanımadığını ancak kendisine maaş bağlanması, bici bici tezgahı ile büfe yeri sözü verildiğini söylemişti. Alparslan motorsiklet sürücüsü ile birlikte, Veysi Cengiz’den 7 bin 230 TL aldıklarını anlatmıştı.   

 

Gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin silahla yaralanması olayının azmettiricilerinden Yasin Sancar’ın yakalanması için çalışmalar sürerken Yasin’in saklanmasını sağlayan kişi veya kişiler de polisin takibine alındı. Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “Aranan azmettiricinin peşindeyiz, kaçacak bir yeri yok, yakalayacağız” demişti.

 

TABANCAYLA TESLİM OLMUŞTU

24 Mayıs Cuma günü yaşanan olayda, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, otomobilinde kızı ve torunun gözleri önünde tetikçi 30 yaşındaki Tuncay Alparslan’ın saldırısı sonucu bacağından iki kurşunla yaralandı. Saldırının ardından Sezer Özeral’ın kullandığı motorsikletle kaçan tetikçi Alparslan olaydan 10 gün sonra polise olayda kullandığı tabancayla birlikte teslim oldu.

 

YARDIM VE YATAKLIK EDEN YANAR!

Adana polisi, olayla ilgili Sezer Özeral ile birlikte aracı Ersin E. ve azmettiricilerden biri olduğu ileri sürülen Veysi Cengiz’i de gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 4 ‘ü de tutuklandı. Ancak, olayın azmettiricilerinden olan Yasin Sancar 42 günden bu yana kaçıyor. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Denizli’nin vurulmasına adı karışan bu kişinin yakalanmasıyla olayın gizli kalan yanının çözülmesini sağlayabilecek. Yardım ve yataklık edenler, azmettirmekle aynı suç, azmettirenler 10 ile 15 yıl arasında yargılanıyor. Yardım yataklık edenler de yarısını alır.

 

MAAŞ SÖZÜ ALMIŞ!

Tetikçi Tuncay Alparslan, Denizli’yi tanımadığını ancak kendisine maaş bağlanması, bici bici tezgahı ile büfe yeri sözü verildiğini söylemişti. Alparslan motorsiklet sürücüsü ile birlikte, Veysi Cengiz’den 7 bin 230 TL aldıklarını anlatmıştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.