Bulut'tan muhtarlara ziyaret

GÜNDEM 27.08.2019 - 14:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1748+ kez okundu.
 

Bulut'tan muhtarlara ziyaret

  CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut,  TBMM’nin tatile girmesinin ardından Adana’da yaz dönemi çalışmalarına devam ediyor. Muhtar ziyaretlerine ara vermeyen Bulut, “Muhtarlarımızla iletişim halinde, el ele Adana’mızın her mahallesinin sorununu çözeceğiz” dedi. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut,  muhtar ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bulut, Karslılar, Güzelyalı, Yeşilyurt, Beyazevler, Toros, 100. Yıl, 2000 Evler, Esentepe, Demetevler mahalle muhtarlarını ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi. DEMOKRASİNİN İLK ADIMI Muhtarların demokrasinin ilk adımı, hizmetin ilk durağı, çözümün ilk adresi olduğunu söyleyen Bulut, hizmet kültürünün gelişmesinde yerel yönetimlerin ve muhtarların önemine vurgu yaptı. Muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını ilk ağızdan öğrendiklerini belirten Bulut, sorunların çözümü noktasında da elimizden geleni yapacağız” dedi. BULUT’TAN TEŞEKKÜR CHP’li Bulut, muhtarlara büyük bir fedakârlıkla azalarıyla birlikte maddi olarak birçok yetersizliğe rağmen, mahallelerin Adanalıların sorunlarının çözümünde gösterdiği hassasiyete teşekkür etti. Bulut, “Adana’nın daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent olması yolunda, çözümün bir parçası olarak sağladığınız katkılara minnettarız” dedi. MUHTARLAR YETKİSİZ YETKİLİ Muhtarların sorunlarının da konuşulduğu görüşmede Bulut, asgari ücretle görevlerini yapan muhtarların SGK primlerini kendileri ödediğini, tüzel kişiliği olmayan muhtarların yetkisiz yetkili kişiler konumunda olduğunu söyledi. Binalarının elektrik, su, doğalgaz gibi her türlü giderleri de muhtarlar tarafından karşıladığını kaydeden Bulut, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. SORUNSUZ ALAN YOK Türkiye’nin dış politikadan ekonomiye, sağlık sisteminden mülteci soru, eğitimden hukuka pek çok alanda bir sorunlar yumağı içerisinde bulunduğunu söyleyen Bulut, “En büyük sorun demokrasi. 17 yıldır yara almış bir demokrasimiz var” dedi. Bulut, 4 yıl sonra yapılacak ilk genel seçimde iktidar olacaklarını ve halkın iktidarını yeniden kuracaklarını belirtti.            

 

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut,  TBMM’nin tatile girmesinin ardından Adana’da yaz dönemi çalışmalarına devam ediyor. Muhtar ziyaretlerine ara vermeyen Bulut, “Muhtarlarımızla iletişim halinde, el ele Adana’mızın her mahallesinin sorununu çözeceğiz” dedi.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut,  muhtar ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bulut, Karslılar, Güzelyalı, Yeşilyurt, Beyazevler, Toros, 100. Yıl, 2000 Evler, Esentepe, Demetevler mahalle muhtarlarını ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

DEMOKRASİNİN İLK ADIMI

Muhtarların demokrasinin ilk adımı, hizmetin ilk durağı, çözümün ilk adresi olduğunu söyleyen Bulut, hizmet kültürünün gelişmesinde yerel yönetimlerin ve muhtarların önemine vurgu yaptı. Muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını ilk ağızdan öğrendiklerini belirten Bulut, sorunların çözümü noktasında da elimizden geleni yapacağız” dedi.

BULUT’TAN TEŞEKKÜR

CHP’li Bulut, muhtarlara büyük bir fedakârlıkla azalarıyla birlikte maddi olarak birçok yetersizliğe rağmen, mahallelerin Adanalıların sorunlarının çözümünde gösterdiği hassasiyete teşekkür etti. Bulut, “Adana’nın daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent olması yolunda, çözümün bir parçası olarak sağladığınız katkılara minnettarız” dedi.

MUHTARLAR YETKİSİZ YETKİLİ

Muhtarların sorunlarının da konuşulduğu görüşmede Bulut, asgari ücretle görevlerini yapan muhtarların SGK primlerini kendileri ödediğini, tüzel kişiliği olmayan muhtarların yetkisiz yetkili kişiler konumunda olduğunu söyledi. Binalarının elektrik, su, doğalgaz gibi her türlü giderleri de muhtarlar tarafından karşıladığını kaydeden Bulut, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

SORUNSUZ ALAN YOK

Türkiye’nin dış politikadan ekonomiye, sağlık sisteminden mülteci soru, eğitimden hukuka pek çok alanda bir sorunlar yumağı içerisinde bulunduğunu söyleyen Bulut, “En büyük sorun demokrasi. 17 yıldır yara almış bir demokrasimiz var” dedi. Bulut, 4 yıl sonra yapılacak ilk genel seçimde iktidar olacaklarını ve halkın iktidarını yeniden kuracaklarını belirtti.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.