30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI M1 ADANA AVM'DE KUTLANDI!

GÜNDEM 03.09.2019 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1783+ kez okundu.
 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI M1 ADANA AVM'DE KUTLANDI!

  M1 Adana Alışveriş Merkezi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda konuk ettiği 6. Mekanize Piyade Tümeni Bölge Bandı’nın vermiş olduğu konser ile misafirlerine coşkulu bir bayram yaşattı.     M1 Adana AVM, yaz tatili ve resmi tatillerde  Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği ve keyifli vakit geçirdiği Alışveriş Merkezi olmayı sürdürüyor. M1 Adana AVM 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel 6.Mekanize Piyade Tümeni Bölge Bandı Komutanlığından oluşan bando takımının gerçekleştirmiş olduğu konsere ev sahipliği etti. Askeri Bando Takımı’nın gerçekleştirdiği konsere Avm misafirleri yoğun ilgi gösterdi. Konser alanının Türk bayrağı arka planında kurulan platform ile Bando Takımı’nın konser için yerlerini aldı. Kısa sürede Avm misafirleri coşku ile konser alanına akın edip çember oluşturdular. Bando Şefi  yönetiminde konsere başlayan Bando Takımı  birçok kişinin bildiği, keyifle eşlik ettiği şarkılar ile konserini sürdürdü. Milli duyguların yoğun yaşandığı konserde dağıtılan Türk Bayrakları ile şarkılara eşlik eden Avm misafirleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı çoşku ile kutladılar.

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda konuk ettiği 6. Mekanize Piyade Tümeni Bölge Bandı’nın vermiş olduğu konser ile misafirlerine coşkulu bir bayram yaşattı.

 

 

M1 Adana AVM, yaz tatili ve resmi tatillerde  Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği ve keyifli vakit geçirdiği Alışveriş Merkezi olmayı sürdürüyor. M1 Adana AVM 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel 6.Mekanize Piyade Tümeni Bölge Bandı Komutanlığından oluşan bando takımının gerçekleştirmiş olduğu konsere ev sahipliği etti. Askeri Bando Takımı’nın gerçekleştirdiği konsere Avm misafirleri yoğun ilgi gösterdi. Konser alanının Türk bayrağı arka planında kurulan platform ile Bando Takımı’nın konser için yerlerini aldı. Kısa sürede Avm misafirleri coşku ile konser alanına akın edip çember oluşturdular. Bando Şefi  yönetiminde konsere başlayan Bando Takımı  birçok kişinin bildiği, keyifle eşlik ettiği şarkılar ile konserini sürdürdü. Milli duyguların yoğun yaşandığı konserde dağıtılan Türk Bayrakları ile şarkılara eşlik eden Avm misafirleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı çoşku ile kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.