Kiremithane’deki silahlı kavgada bir genç öldürüldü

17.09.2019 - 18:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3113+ kez okundu.
 

Kiremithane’deki silahlı kavgada bir genç öldürüldü

  Adana’da bir genç,  av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane mahallesinde yaşandı. İddialara göre, 23 yaşındaki Sebahattin Narin, 3 gün önce henüz bilinmeyen bir sebeple A.S. ile tartıştı. Önceki gün akşam saatlerinde ise Narin ile A.S., av tüfeği ve tabancayla birbirine ateş açtı. Sebahattin Narin, av tüfeğinden çıkan saçmaların başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Özel bir hastaneye sevk edilen Narin, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada, olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan çevredekiler tarafından yakalandı. A.S.’nin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu’ndaki sorgusu sürüyor.  Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sebahattin Narin’in cenazesi, Mutlu mezarlığında toprağa verildi.  KAFE İŞLETMECİSİ KADINA GÖZDAĞI  Adana’da kafe işletmecisi bir kadın, işyerine zorla el koyduklarını ileri sürdüğü iki kişinin saldırısına uğradı. Zorla araçtan indirilip üzerine kimyasal madde dökülen 48 yaşındaki Ebru Berköz Karaca, “Kadına yapılan saldırılara kim dur diyecek. Artık yeter” dedi.  Karaca, Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda işlettiği kafenin yanındaki mekanda uyuşturucu kullandırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu kişiler, ölümle tehdit ettikleri Karaca’nın işyerine de el koydu. Savcılık şikayet üzerine inceleme başlattı. Ancak bir süre sonra aynı kişiler mekanı yeniden işletmeye başladı. Şikayetini geri çekmesi için ölüm tehditleri de aldığını savunan Karaca, arkadaşı ile birlikte önceki gün akşam saatlerinde araçla gezintiye çıktı. Otomobilin önü, Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda başka bir araçla kesildi. Karaca, o anları şöyle anlattı: “Saat 21.00 sularında, Levent G. ile Orhan G.’nin saldırısına uğradım. Bu iki kişi üzerime attıkları kimyasal maddeyle beni tanınmaz hale getirdi” dedi.  Hastanede kaydettiği görüntüleri de kendi hesabından paylaşan dertli kadın; “Bu görüntüler Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde çekilen resim ve videolarımdır. Kadına yapılan bu tür saldırılara kim dur diyecek. Artık yeter” diyerek yapılanlara tepki gösterdi. Polis, olayın ardından 3 saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

 

Adana’da bir genç,  av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane mahallesinde yaşandı. İddialara göre, 23 yaşındaki Sebahattin Narin, 3 gün önce henüz bilinmeyen bir sebeple A.S. ile tartıştı. Önceki gün akşam saatlerinde ise Narin ile A.S., av tüfeği ve tabancayla birbirine ateş açtı. Sebahattin Narin, av tüfeğinden çıkan saçmaların başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Özel bir hastaneye sevk edilen Narin, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada, olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan çevredekiler tarafından yakalandı. A.S.’nin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu’ndaki sorgusu sürüyor. 
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sebahattin Narin’in cenazesi, Mutlu mezarlığında toprağa verildi. 

KAFE İŞLETMECİSİ KADINA GÖZDAĞI 
Adana’da kafe işletmecisi bir kadın, işyerine zorla el koyduklarını ileri sürdüğü iki kişinin saldırısına uğradı. Zorla araçtan indirilip üzerine kimyasal madde dökülen 48 yaşındaki Ebru Berköz Karaca, “Kadına yapılan saldırılara kim dur diyecek. Artık yeter” dedi. 
Karaca, Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda işlettiği kafenin yanındaki mekanda uyuşturucu kullandırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu kişiler, ölümle tehdit ettikleri Karaca’nın işyerine de el koydu. Savcılık şikayet üzerine inceleme başlattı. Ancak bir süre sonra aynı kişiler mekanı yeniden işletmeye başladı. Şikayetini geri çekmesi için ölüm tehditleri de aldığını savunan Karaca, arkadaşı ile birlikte önceki gün akşam saatlerinde araçla gezintiye çıktı. Otomobilin önü, Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda başka bir araçla kesildi. Karaca, o anları şöyle anlattı: “Saat 21.00 sularında, Levent G. ile Orhan G.’nin saldırısına uğradım. Bu iki kişi üzerime attıkları kimyasal maddeyle beni tanınmaz hale getirdi” dedi. 
Hastanede kaydettiği görüntüleri de kendi hesabından paylaşan dertli kadın; “Bu görüntüler Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde çekilen resim ve videolarımdır. Kadına yapılan bu tür saldırılara kim dur diyecek. Artık yeter” diyerek yapılanlara tepki gösterdi. Polis, olayın ardından 3 saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.