80 MİLYON GELSE 18 OKUL İNŞAATI BAŞLAYACAK!

GÜNDEM 24.09.2019 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2456+ kez okundu.
 

80 MİLYON GELSE 18 OKUL İNŞAATI BAŞLAYACAK!

    Adana’da ödeneksizlik sebebiyle 18 okulun inşaatı durdu. 5 İLÇEDE 123 MİLYONLUK YATIRIM Öğrencilerin daha rahat ortamlarda öğrenim görmelerinin sağlanması ve ‘tam gün’ uygulaması sıkıntılarının azaltılması amacıyla başlatılan eğitim yatırımları ödeneksizlikten askıya alındı. Adana’da 5 aydan bu yana merkez Çukurova, Seyhan, Yüreğir ile Kozan ve Ceyhan’da yapımı devam eden okul inşaatları durdu. 14 OKUL BU YIL BİTECEKTİ ANCAK! Milli Eğitim Bakanlığı, 5 ilçede toplam büyüklüğü 472 dersliği bulan okulları, yaklaşık 123 milyon liraya mal etmeyi planladı. Okulların tamamlanarak eğitim öğretime açılabilmesi için devletin 80 milyon liraya yakın ödenek tahsis etmesi gerekiyor. 14 okulun bu yıl yapımının tamamlanması hedefleniyordu. 4 okul ise bu yıl içinde ihale edildi.

 

 

Adana’da ödeneksizlik sebebiyle 18 okulun inşaatı durdu.

5 İLÇEDE 123 MİLYONLUK YATIRIM

Öğrencilerin daha rahat ortamlarda öğrenim görmelerinin sağlanması ve ‘tam gün’ uygulaması sıkıntılarının azaltılması amacıyla başlatılan eğitim yatırımları ödeneksizlikten askıya alındı. Adana’da 5 aydan bu yana merkez Çukurova, Seyhan, Yüreğir ile Kozan ve Ceyhan’da yapımı devam eden okul inşaatları durdu.

14 OKUL BU YIL BİTECEKTİ ANCAK!

Milli Eğitim Bakanlığı, 5 ilçede toplam büyüklüğü 472 dersliği bulan okulları, yaklaşık 123 milyon liraya mal etmeyi planladı. Okulların tamamlanarak eğitim öğretime açılabilmesi için devletin 80 milyon liraya yakın ödenek tahsis etmesi gerekiyor. 14 okulun bu yıl yapımının tamamlanması hedefleniyordu. 4 okul ise bu yıl içinde ihale edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.