SAĞLIK-SEN’DEN AÇIK HAVADA İSTİŞARE TOPLANTISI

GÜNDEM 24.09.2019 - 17:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1425+ kez okundu.
 

SAĞLIK-SEN’DEN AÇIK HAVADA İSTİŞARE TOPLANTISI

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Seyhan, Ceyhan ve Kozan ilçe yöneticileri ile tüm işyeri temsilcileri istişare toplantılarını Kozan’da gerçekleştirdi. Tekne ile gezip doğa gezisinde stres atan sağlık çalışanları moral depoladı.  Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, istişare toplantısına ev sahipliği yapan Kozan İlçe Başkanı Ejder Tetik, Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Çetenak, Seyhan İlçe Başkanı Osman Arıcı ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “İstişare toplantısında, ileriye yönelik stratejiler yaptık. En kısa zamanda tüm üyelerin ailelerinin de katılımıyla büyük bir piknik düzenleyeceğiz” dedi.  SAĞLIK-SEN YÖNETİMİ AK PARTİ İL BAŞKANI GÜLER’İ ZİYARET ETTİ  Bu arada, Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Başkanvekili Hasan Ferudun Altıparmak ile başkan yardımcıları Abidin Aktaş ve Fatih Akçal, AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler’i ziyaret etti.  Nennioğlu, sağlık çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirirken “İl başkanı Şerif Güler’e gösterdiği samimi ve çözümcü yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler ise sağlık çalışanlarının sorunlarını önemsediklerini belirterek, Sağlık-Sen ile işbirliğine he zaman hazır olduklarını kaydetti, ziyaretten mutluluk duyduğunu söyledi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Seyhan, Ceyhan ve Kozan ilçe yöneticileri ile tüm işyeri temsilcileri istişare toplantılarını Kozan’da gerçekleştirdi. Tekne ile gezip doğa gezisinde stres atan sağlık çalışanları moral depoladı. 

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, istişare toplantısına ev sahipliği yapan Kozan İlçe Başkanı Ejder Tetik, Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Çetenak, Seyhan İlçe Başkanı Osman Arıcı ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “İstişare toplantısında, ileriye yönelik stratejiler yaptık. En kısa zamanda tüm üyelerin ailelerinin de katılımıyla büyük bir piknik düzenleyeceğiz” dedi. 
SAĞLIK-SEN YÖNETİMİ AK PARTİ İL BAŞKANI GÜLER’İ ZİYARET ETTİ 
Bu arada, Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Başkanvekili Hasan Ferudun Altıparmak ile başkan yardımcıları Abidin Aktaş ve Fatih Akçal, AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler’i ziyaret etti.  Nennioğlu, sağlık çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirirken “İl başkanı Şerif Güler’e gösterdiği samimi ve çözümcü yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler ise sağlık çalışanlarının sorunlarını önemsediklerini belirterek, Sağlık-Sen ile işbirliğine he zaman hazır olduklarını kaydetti, ziyaretten mutluluk duyduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.