3 PUAN POZANTISPOR'UN OLDU

SPOR 30.09.2019 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2658+ kez okundu.
 

3 PUAN POZANTISPOR'UN OLDU

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele gösteren Pozantıspor ligin ikinci haftasında Aksaray'ın takımı Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor'a konuk oldu. Pozantıspor maça Zafer Yımaz, Ersin Teber, Ulaş Cevahir Taş, Ahmet Dalkıran, Yunus Emre Kocahan, Mehmet Öner, Birkan Bakacak, Kutay Özyıldırım, Oktay Üstünel, Vedat Bulut ve Arda Öztek 11 ile çıktı. Saat 15.00'da Aksaray Dağılgan Stadında oynanan müsabakayı Hakem Ahmet Ulaş yönetti. İLK YARIYI POZANTISPOR ÖNDE TAMAMLADI Hakem Ahmet Ulaş'ın düdüğü ile başlayan maçta ilk gol 7. Dakikada Pozantıspor oyuncusu Vedat Bulut'tan geldi. Bu gölün hemen ardından büyük bir sevinç yaşayan Pozantıspor, 10. Dakika da Ulaş Taş'ın serbest vuruşuyla ikinci golü attı. Çekişmeli geçen müsabakada 29. Dakikada Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor'un oyuncusu Abidin Köylü'nün gol atmasıyla birlikte skor 2-1 oldu. Böylelikle maçın ilk yarısı Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor: 1 - Pozantıspor: 2 olarak tamamlandı. İkinci yarıya daha da hırslı başlayan Pozantıspor, karşı takım karşısındaki performansını oldukça artırdı. Maçın 77. Dakikasında penaltı kazanan Pozantıspor, Ersin Teber'in golü ile skoru 3-1 yaptı. 6 dakika uzatmaya giden maçta başka gol sesi olmayınca Pozantıspor deplasmanda Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor'u 3-1 mağlup etti. BAŞKAN ÇAY TRİBÜNÜ TERK ETTİ Pozantıspor'un Onursal Başkanı olan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, takımı yalnız bırakmayarak Aksaray Dağılgan Stadının tribünün de maçı işlerken karşı takımın taraftarlarının Pozantıspor oyuncularına ve yöneticilerine hakaret edince "Ben böyle bir sey görmedim. Koca koca adamlarsınız bu söylemleriniz hiç yakışık almıyor" diyerek maçın bitimine 10 dakika kala tribünü terk etti. Maç sonucu sevinç duygularını dile getiren Pozantıspor Onursal Başkanı Mustafa Çay, "Gözümüz aydın Pozantı. Deplasmanda Aksaray Eşmekaya Sultanhanıspor’u 3-1 mağlup ettik. Emekleriyle bizi onurlandıran teknik heyet, futbolcu ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Spor Toto BAL Liginde ilk iki haftada bir beraberlik ve bir galibiyetle güzel bir başlangıç yaptık." Dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele gösteren Pozantıspor ligin ikinci haftasında Aksaray'ın takımı Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor'a konuk oldu.

Pozantıspor maça Zafer Yımaz, Ersin Teber, Ulaş Cevahir Taş, Ahmet Dalkıran, Yunus Emre Kocahan, Mehmet Öner, Birkan Bakacak, Kutay Özyıldırım, Oktay Üstünel, Vedat Bulut ve Arda Öztek 11 ile çıktı.

Saat 15.00'da Aksaray Dağılgan Stadında oynanan müsabakayı Hakem Ahmet Ulaş yönetti.

İLK YARIYI POZANTISPOR ÖNDE TAMAMLADI
Hakem Ahmet Ulaş'ın düdüğü ile başlayan maçta ilk gol 7. Dakikada Pozantıspor oyuncusu Vedat Bulut'tan geldi. Bu gölün hemen ardından büyük bir sevinç yaşayan Pozantıspor, 10. Dakika da Ulaş Taş'ın serbest vuruşuyla ikinci golü attı.

Çekişmeli geçen müsabakada 29. Dakikada Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor'un oyuncusu Abidin Köylü'nün gol atmasıyla birlikte skor 2-1 oldu. Böylelikle maçın ilk yarısı Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor: 1 - Pozantıspor: 2 olarak tamamlandı.

İkinci yarıya daha da hırslı başlayan Pozantıspor, karşı takım karşısındaki performansını oldukça artırdı. Maçın 77. Dakikasında penaltı kazanan Pozantıspor, Ersin Teber'in golü ile skoru 3-1 yaptı. 6 dakika uzatmaya giden maçta başka gol sesi olmayınca Pozantıspor deplasmanda Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor'u 3-1 mağlup etti.

BAŞKAN ÇAY TRİBÜNÜ TERK ETTİ
Pozantıspor'un Onursal Başkanı olan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, takımı yalnız bırakmayarak Aksaray Dağılgan Stadının tribünün de maçı işlerken karşı takımın taraftarlarının Pozantıspor oyuncularına ve yöneticilerine hakaret edince "Ben böyle bir sey görmedim. Koca koca adamlarsınız bu söylemleriniz hiç yakışık almıyor" diyerek maçın bitimine 10 dakika kala tribünü terk etti.

Maç sonucu sevinç duygularını dile getiren Pozantıspor Onursal Başkanı Mustafa Çay, "Gözümüz aydın Pozantı. Deplasmanda
Aksaray Eşmekaya Sultanhanıspor’u 3-1 mağlup ettik. Emekleriyle bizi onurlandıran teknik heyet, futbolcu ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Spor Toto BAL Liginde ilk iki haftada bir beraberlik ve bir galibiyetle güzel bir başlangıç yaptık." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.