ABD KONSOLOSLUĞU KOZANYOLU’NA GELİYOR

GÜNDEM 23.10.2019 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1547+ kez okundu.
 

ABD KONSOLOSLUĞU KOZANYOLU’NA GELİYOR

  Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosluğu’nun yeni yeri belli oldu. Konsolosluk Girne Bulvarı, Güzelevler mahallesinden Kozanyolu’na taşınacak.  Edinilen bilgiye göre, konsolosluk için merkez Yüreğir ilçesi Kozanyolu’nda 55 dönümlük yer tahsis edildi. Yüreğir Vergi Dairesi’nin karşısındaki alanda inşa edilmesi planlanan konsolosluk binasının projesi ise sır gibi saklanıyor. ABD’nin Adana Konsolosluğu’nun hizmet verdiği Güzelevler mahallesindeki yeri ise Suriye’deki iç çakışmaların başladığı günden bu yana adeta ‘kale’ye dönüştürüldü. Konsolos Alejandro “Hoot” Baez geçen yıldan bu yana Adana’da görev yapıyor. Adana A.B.D. Konsolosluğu’nun hizmet alanı içinde Türkiye’nin Suriye, Irak ve İran’la olan sınırları ile Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Van’da bulunuyor.

 


Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosluğu’nun yeni yeri belli oldu. Konsolosluk Girne Bulvarı, Güzelevler mahallesinden Kozanyolu’na taşınacak. 
Edinilen bilgiye göre, konsolosluk için merkez Yüreğir ilçesi Kozanyolu’nda 55 dönümlük yer tahsis edildi. Yüreğir Vergi Dairesi’nin karşısındaki alanda inşa edilmesi planlanan konsolosluk binasının projesi ise sır gibi saklanıyor. ABD’nin Adana Konsolosluğu’nun hizmet verdiği Güzelevler mahallesindeki yeri ise Suriye’deki iç çakışmaların başladığı günden bu yana adeta ‘kale’ye dönüştürüldü. Konsolos Alejandro “Hoot” Baez geçen yıldan bu yana Adana’da görev yapıyor. Adana A.B.D. Konsolosluğu’nun hizmet alanı içinde Türkiye’nin Suriye, Irak ve İran’la olan sınırları ile Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Van’da bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.